Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Proteste impotriva PSD in toata tara. Peste 20.000 de oameni la Sibiu si Cluj
- - - -
2018-08-10
Actualitate Interna
0

Peste 20.000 de mii de oameni au iesit in pietele marilor orase, scandand lozinci anti-guvernamentale, pentru a fi astfel alaturi de romanii din diaspora care s-au intors, vineri, acasa, pentru a lua parte la manifestatiile din Piata Victoriei.

 

 

UPDATE  - La Sibiu și Cluj-Napoca, numărul protestatarilor a depășit 15.000

 

Numărul protestatarilor din Sibiu și Cluj-Napoca a depășit, vineri seara, 15.000, ei parcurgând, în marș, străzile orașelor, anunță Mediafax. Manifestanții scandează împotriva PSD și a Guvernului.

Protestatarii de la Cluj Napoca au pornit un marș spre cartierul Mărăști numărul lor depășind 10.000 de persoane. Pe traseu ei scandează „Hoții, hoții", „Demisia", „Jos guvernul" și au blocat traficul rutier pe Bulevardul Eroilor și pe Calea Dorobanților.

Sibiu, Iasi, Cluj, Brasov, Constanta, Timisoara - sunt orase in care oamenii nu au putut sa stea in casa si au decis sa protesteze si sa isi exprime solidaritatea cu romanii care au venit in Piata Victoriei, la Bucuresti, in numar mare - peste 80.000, potrivit estimarilor de la fata locului, de la ora 21:00.

 

Sunt peste 3.500 de oameni care scandeaza pe strazile din Sibiu impotriva PSD si a guvernului. Tot atatia sunt la Cluj-Napoca, iar la Iasi oamenii s-au adunat in Piata Unirii.

 

Oamenii scandeaza "Jos, jos, jos Guvernul mafiot", "PSD, ciuma rosie", "Demisia" si "Anticipate", "Diaspora este Romania".

 

Participantii la protest s-au adunat in jurul orei 19 in Piata Unirii din Cluj Napoca avand pancarte cu mesaje precum "Jos PSD", "Simt ca in tara mea nu pot prospera", "PSD ciuma rosie", M... PSD", "Diaspora este Romania".

 

Ei au scadat "Demisia", "Jos Guvernul", "Uniti salvam toata Romania", "Nu cedam nu capitulam", "Fara penali", "Anticipate".

 

La protest participa si romani din Diaspora veniti din Spania, din Marea Britanie sau din orasele Italiei.

TAGS : diaspora miting piata victoriei jandarmi gaze lacrimogene
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1153
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22