Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFGhinion, Dragnea! Pesta și ”tuta absoluta” nu trec cu antijustiția
2018-08-30
11
Satisfacția prost ascunsă cu care Dragnea, Tăriceanu și camarazii au salutat scrisorica lui Giuliani este de înțeles. Marile spirite și interese s-au întâlnit la jumătatea oceanului într-un nou triunghi al Bermudelor unde ar fi trebuit să dispară penalii ”inocenți” cu tot cu statul paralel.

 

 ”Follow the money” au spus cei care credeau că depeșa a fost concepută la Alexandria sau în biroul vreunuia dintre consilieri. Au avut dreptate, pentru că pe fond nu e nicio deosebire între banii penalilor rămași în țară și cei ai fugiților. Au același miros, aceeași proveniență și se duc în aceeași direcție: plata unor campanii pro penali. Dacă juniorul Adamescu și Popoviciu își permit luxul unor avocați-lobbyiști ca Louis Freeh, fostul șef FBI, și Rudy Giuliani, Dragnea și Vâlcov apelează la mercenari de mâna a doua, Antena 3 și RTv Ghiță. Când Giuliani a recunoscut că a fost plătit de firma avocatului celor doi condamnați refugiați la Londra și că poziția sa nu are nicio legătură cu cea a Departamentului de Stat SUA sau chiar a lui Trump, cu care ”n-a discutat”, lui Dragnea i s-a pleoștit mustața și s-a dat la fund. Apare doar în reluări. Bietul de el, nici de data asta nu i-a ieșit! Încă o diversiune eșuată pe plaja făcăturilor antijustiție. Pe de altă parte, si ce dacă? Personajul are obrazul ca tovalul, o frică viscerală, resurse și determinare. A pierdut un cap de pod, dar se pregătește să cucerească altele. Armata  maimuțelor injectate cu virusul slugărniciei a trecut deja la atacul cu baioneta. Armele celelalte, mai sofisticate, au fost deja epuizate. A rămas doar minciuna pe catalige putrede.

 

Tudorel Toader, de exemplu, se luptă corp la corp cu Augustin Lazăr. Sub pretextul Protocoalelor (din care, de ”nefirești” ce erau, a semnat chiar el câteva)  îl evaluează ca să-l revoce. Simplă formalitate. Joc de glezne umflate de artrită. Tudorel va fabrica un raport în care îl va acuza pe procurorul general de toate nefăcutele și va organiza un regal diversionist, domeniu în care expertiza sa este incontestabilă. Nu e nevoie de prea multă imaginație- ministrului îi plac căile deja bătătorite-pentru ce va urma. Va ignora avizul negativ al CSM, opoziția președintelui, oricum zadarnică după decizia CCR în cazul Kovesi, protestele magistraților și furia societății civile. Va fi ca jandarmii în 10 august, doar că în loc de gaze lacrimogene va folosi gazele toxice ale manipulării și sprayuri paralizante ale bunului simț. Probabil că dincolo de ordinul stăpânului Dragnea e și chestie de invidie personală față de Lazăr, tipică caracterelor mici cu frustrări mari.

 

După cum arată însă lucrurile, nici debarcarea lui Lazăr (care până la urmă s-ar putea totuși dovedi o nucă prea tare pentru dinții lor tociți deja în confruntările precedente) nu le e suficientă. Altfel de ce ar bate câmpii cu preparative pentru ordonanțe de ugență la purtător? Surse din presa ”dușmănoasă” spun că pe țeavă se află modificarea unei HG prin care să fie ocolite avizele miniștrilor pentru diverse acte normative utile camuflării unor matrapazlâcuri sau dezrobirii infractorilor și condamnaților de pretutindeni. Pentru asta s-ar fi găsit și omul potrivit la locul potrivit: Nicolicea, secretar general al guvernului. De trei ori ura! Individul are un potențial distructiv deja probat, e uns cu toate alifiile sulfuroase din dotarea PSD, are mâna sigură la aranjat articole de lege și mitocănia ca levierul. Întrebarea e: va ocoli și semnătura lui Dăncilă? Femeia e tot temătoare și mai are și exemplul bietei Speranța Cliseru sub ochi, care și-a pus semnătura pe represiune la ora nepotrivită. Dacă n-ar fi fost Firea, până acum Dragnea o dădea pe mâna statului paralel la schimb cu Carmen Dan. Chestia e că Lazăr nu-i de acord și le vrea pe amândouă. D-aia in PSD s-a stârnit o dihonie pe care nu o poate acoperi nici măcar o nuntă cu plic și manele.

 

Treaba e însă mai încurcată decât reiese din declarațiile oficiale. Ordonanța de urgență pentru revizuirea proceselor celor condamnați definitiv bate pasul pe loc. Până găsește Toader formula optimă naște Udrea din pictorialele trimise pe email la Viva, Popoviciu rămâne sarac lipit plătind mercenari, pe juniorul Adamescu îl jupoaie creditorii, iar pe Dragnea îl ajunge completul de 5 judecători de la Înalta Curte. E clar pentru toți că soluția mirculoasă rămânea tot OUG cu amnistia și grațierea. Dar după ce ai gazat o dată protestarii pașnici nu o mai poți face și a doua oară, că nu se mai bagă nimeni să-ți semneze ordinul. Ca de obicei Dragnea s-a grăbit. S-a jucat cu focul, bastoanele și gazele de i s-a dus buhul în lumea întreagă, iar jandarmii au devenit mai sfioși după ce s-au ales cu peste 700 de plângeri penale. Putea să conserve ”violența  legitimă a statului” pentru când chiar avea nevoie de ea. Și ce moment mai potrivit putea găsi decât protestul din ziua în care se va hotărî să dea ordonanța prin care să-și scape pielea? L-a ratat și pe ăsta.

 

Până atunci, luat cu antijustiția Dragnea își prepară adevăratul rateu: propriul electorat. Pesta porcină și ”tuta absoluta”, molia aia mică și rea care mănâncă deja toate legumele după ce s-a săturat de roșii, sunt cei doi adversari reali care îi vor veni de hac. Cu ăștia nu merge nici cu Giuliani,  Freeh, Tudorel, OUG-uri, jandarmi. Ăștia doi sunt dați naibii și au pus gând rău exact votanților PSD. Care nu te uită cu anii când îi omori porcul din bătătură și îi dai la schimb doar vorbe care dau din coadă ca Daea. Mai mult nici nu-i de unde. A spus-o clar Teodorovici: după atâtea și atâtea realizări pesediste vistieria guvernului e goală.

TAGS : giuliani dragnea freeh adamescu popoviciu tudorel toader pesta porcina dancila jandarmi firea
Comentarii
Vicentio B. 2018-09-02
PESTA BIPEDA

Este extrem de UTIL, printre altele, sa citesti cu regularitate, articolle semnate de, in
opinia mea, EXCELENTA PREZENTA la Revista 22, Dora Vulcan, pentru a intelege si
reactiona cu DISCERNAMANT / LEGAL la ceeea se intampla in Romania, devenita, de
un timp prea INDELUNGAT, "laboratorul de experimente" Anti - Ordine Constitutionala ale
celui numit Livia Dragnea - "L'etat c'est moi" - simbolul ABSOLUTISMULUI .

Articolul "Fake news-le lui Dragnea, demontate de un document privind protocoalele
încheiate de TVR", dovedeste ca acest numit Dragnea, NU se poate DISOCIA de
MINCIUNA, DIVERSIUNE, recte ABRUTIZAREA ROMANILOR. Scopul ? Ridicarea
unei PIRAMIDE DE CLAN, inconjurata de un fel de "ZID CHINEZESC" - "Made Liviu Dragnea",
care prin "retetele" transmise "bucatarului sef" - dr. Tudorel Toader sa perfuzeze
FUMIGENA - "Stat de Drept" - viziunea acestui BIPED - Livia Dragnea.

NU am avut la timp, simtul necesar de ordine strict MORALA, pentru a putea anticipa realitatea,
si anume ca, spre exempul, asa numita jurnalista Sorina Matei, poate fi capabila, in
a SUSTINE, printr-o PERFIDIE, care ar trebui sa CRAPE obiectivele Camerelor
TV, impaltare de "MINE" - verbale impotriva actualului Procuror General de pe langa ICCJ -
dl. Augustin Lazar.

Sugerez DGS, Revistei 22, Andreea Pora, sa initieze un fel de CLASAMENT (puncte de la 0 - 12)
cu actualizare zilnica, saptamanala, lunara, a CELOR MAI PERFIDE, recte IMPOSTORI -
nume/prenume/ functie, care doresc infestarea Romanilor versus Ordine Constitutionala -
autentic Stat de Drept.

Propun ca aceasta Lista a Minciunii si Perfidiei, sa aibe punct de plecare 10. August 2018
Liviu Dragnea 12 punkte
Tudorel Toader 12 punkte
Carmen Dan 12 punkte

PS. Precizez: NU am alte repere, decat reala Ordinea Constitutionala !
MIHAI. 2 2018-09-02
Cei care se uta la Antena 3 , așa spălați pe creier cum suntem, tot ne prindem că după ce a anun
emil 2018-09-01
Din rău in mai rău....Romania a trecut de la dictatura politică a comunismului la dictatura mafiei si hoţiei a democraţiei.
ion 2018-08-31
Cand am auzit de tuta absoluta,am crezut in prima faza ca-i vorba despre Veorica!
Maria R. 2018-09-01
Si eu la fel,si avem dreptate,stimate domn:entomologul care a descoperit beleaua asta si i-a dat numele,trebuie ca a si avut un vis premonitoriu cu un cap de dama blonda coafata a la Pavian...
BASCA 2018-08-31
Maduro de Romania are atata libertate cat ii permite justitia romaneasca,aia cu Mercedes S la scara.
Vicentio B. 2018-08-31
"Nu există nici un loc în capul unui fanatic
prin care ar putea să intre raţiunea"
(Napoleon Bonaparte)

NUMAI ca, acest Dragnea, care chiar in noua functie de SOCRU MARE, dansand la PALAT in ritm si sunet vocal SALAM, se gandea cum sa-si piramideze CLANUL, recent AUTO - dotat si cu un BMW M760Li x Drive, motor V12, 610 CP, care poate realiza O – 100 Km/ora in 3,2 secunde, se dovedeste UN FANATIC MAESRU al DIVERSIUNII / MANIPULARII!

In acest sens ANTI – Ordine Constitutionala – Dragnea este in STARE DE ORICE! Astfel, printre altele, se explica, cum l-a ales pe dr. Toader Tudorel, pentru a fi “BUCATARUL SEF”, al retetelor “MADE DRAGNEA”. Apropos: vocea lui TT este greu de imitat /confundat.

CERT este insa ca, NIMENI, dar absolut NIMENI din Romania, NU s-a referit la felul lamentabil “Made Dragnea” cu privire la modul acestuia de exprimare – IN DIRECT! Recent Dragnea a declarat, ca, (citez din memorie) “anul trecut am fost tinta unei tentative de asasinat, din partea a patru straini care au stat in Romania si care au fost platiti de UN OM FOARTE CELEBRU IN LUME." Evident, NU este nevoie sa fi un foarte bun cunoscator al normelor limbii romane, pentru a conoate faptul ca, unele adjective “NU suporta” grad de comparatie, si anume fie pentru ca, la origine, sunt comparative sau superlative, precum superior, inferior, suprem etc., fie pentru faptul ca, prin sensul lor, NU pot fi supuse unei comparaţii – mort, viu, vesnic, perfect, complet, desavarsit, celebru, etc.. Ca atare, “FOARTE CELEBRU”, poate exista NUMAI “MADE DRAGNEA”, si evident in formatul anti – caracter al celor care sunt gata sa spuna acestuia (Dragnea): “atentie! ERA sa aveti pe costum O SCAMA!”.
Acelasi SERVILISM, practicat “ca uns” in Parlament format “manum manus lavat”, devenit “Made in Romania”, se dovedeste teribil de eficace: “imensele servicii in reprimarea celor care doreau LOVITURA DE STAT”, a determinat recent Guvernul “20 – 20” sa-si ofere acordul de principiu privind contractarea a doua imprumuturi de la Banca Internatională pentru Reconstructie si Dezvoltare, evidet in MILIOANE EURO (90) pentru reabilitarea, consolidarea si reconstructia unor cladiri ale Politiei si ale JandarmerieI. Se pare ca PESTA PORCINA provine de la UNII BIPEZI.

PS.
BIPEZI si BIPEZI. Probabil, asa se explica de ce NOE,
se hotarase sa ia pe ARCA lui numai ANIMALE!


FLORIAN D. MIREA 2018-08-31
Dragnea este exponentul esalonului doi care a luat puterea dupa caderea lui Ceausescu. Esalonul doi care produce indivizi ca Dragnea este pesta de care Romania trebuie sa scape cat mai urgent.
ion ion 2018-09-12
de prosti nu vei scapa niciodata.aferim.
Vicentio B. 2018-08-31
FELICITARI dle. Florian D. Mirea!
Scurt si concis! Doar asa mai pot afla UNII despre ce mai este nou "MADE in ROMANIA"
DACA va intreb, cam care ar fi reteta la "pretioasa" recomandare "in premiera" ;
"Dragnea este pesta de care Romania trebuie sa scape cat mai urgent."
conform obiceiului, veti TACEA CHITIC!
nicolaie apolzan 2018-08-31
Mici copii Iliescu,C-tinescu,Base,nu mai zic de Nastase si Ponta in umbra lui Dancila,de ti vine sa mori de ras,nu alta.Dar actualul NERO de Teleorman da foc si la puscarii sa scape de frica intemnitarii.Tara oricum nu dispare pt.ca nici odiosu n a reusit cu "inteleapta"de Elena.Asa ca dna Pora pe ei tot asa ,desi nu merita scrisul dv.rational si plin de logica lucrurilor.
Total 11 comments.
Recomandari
7154
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22