Poșta PSD

Ce scrisoare de adio i-au compus baronii PSD lui Dragnea! Păcat că n-au publicat-o. Asta e, cele mai frumoase scrisori sunt cele neexpediate.

Tia Serbanescu 18.09.2018

De același autor

Scrisoarea (unde lui Daddy i se cere demisia din toate funcțiile) va fi citită (sau ruptă) în următorul CEx. Pe surse s-au aflat replicile de despărțire schimbate anterior între părți: „Ne-ai omorât, Liviule, ne înjură toți din cauza ta“ - la care Liviu (cam livid în ultimul timp) ar fi scâncit: Și lucrurile se rezolvă dacă plec eu?  Merită să aflăm. Înaintea primirii scrisorii, Dragnea a primit trei pumni în ceafă de unde nu se aștepta: de la audierea șefului SRI în comisia condusă de Manda. Nouă ore a durat audierea lui Hellvig. Și asta pentru că a fost „coerent și concis“. Altfel continua și acum. La sfârșit, Manda ne-a informat că protocoalele SRI cu diverse instituții se fac din ´90, sunt legale și au trecut prin parlament (cu rapoartele SRI). Tot Manda ne-a spus că SRI a informat din 2016 despre riscul pestei porcine.

 

Dar cui să-i pese? Dragnea era ocupat cu dărâmarea propriilor guverne (o fi fost finanțat de Soros?) și cu distrugerea DNA: „Gata, DNA nu mai există!“, a raportat el la unitate (A3). SRI n-are informații despre lovitura de stat și nici despre finanțarea externă a protestului din 10 august - pe care numai Dragnea le-a văzut. Convocat la Parchetul General, Dragnea a fost incapabil să-și probeze acuzațiile - așa că toate diversiunile i-au căzut în cap. Gogoașa cu protocoalele era atât de râncedă, încât numai cineva cu mintea lui Dăncilă (sau de aceleași economice dimensiuni) ori disperat să scape de pușcărie putea să o înghită. Manda i-a dezumflat roțile lui Daddy exact când acesta pleca la shoping: își cumpăra aliați cu funcții și locuri europarlamentare. De, cine n-are prieteni își cumpără. Fost prieten cu Daddy, Ponta a scos și el poze cu Dragnea, Maior, Coldea și Kövesi de pe vremea când Dragnea lingea statul paralel. Acum statul paralel este el și orice lovitură la adresa lui e lovitură de stat.

 

Drept urmare, Jandarmeria lui Carmen Dan a depus plângere penală la DIICOT pentru lovitură de stat. De ce? Fiindcă a mâncat bătaie de la huligani, dar a fost vitează cu oamenii pașnici și dezarmați? În cazul ăsta, toate protestele din lume sunt lovituri de stat. De fapt, sunt loviți în cap: la audierea lui Maior într-o comisie de la Senat, Tăriceanu (altă bulină roșie a politicii) a propus rechemarea acestuia de la ambasada din SUA pentru că a spus adevărul despre scrisoarea plătită a lui Giuliani. În loc să-și pună cenușă în cap (ca să aibă puțină materie cenușie) pentru această manipulare ordinară, Tăriceanu a devenit agresiv. Așa se întâmplă dacă, după părerea unui primar PSD, „în țară au rămas numai bătrânii, bețivii și leneșii“ - iar o parte dintre ei ajung la guvernare, unde tipăresc manuale stricate în care „12 e mai mare decât 16“. Pesemne că așa prevede programul de guvernare. În sensul că 12 boi sunt mai mari decât 16 găini. În războiul Penalului Dragnea pentru rescrierea matematicii justiției și realității intră și referendumul din 7 octombrie (un modest omagiu de ziua lui Putin!) pentru redefinirea familiei tradiționale în Constituție. Bani aruncați degeaba, căci familia nu va deveni mai tradițională decât este: când tații au fost (sunt) securiști, copiii ajung lideri politici și mari afaceriști, mai mult sau mai puțin penali. Hai, Centenar fără Penal!

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22