În sezonul șemineului alege gama premium de la HOXTER. Mergi la încredere!

Redactia | 02.11.2018

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să cumperi un șemineu, şi întrucât nu orice etichetă este o garanţie a calităţii, specialistul PEFOC oferă sfaturi pentru a şti cum să achiziţionezi cel mai potrivit șemineu pentru casa ta. Nu uita că indiferent că stai la bloc sau la casă, șemineul poate fi prietenul tău de acum, în fiecare iarnă!

Pe aceeași temă

Nu orice etichetă este o garanţie a calităţii, însă cu cât un producător de șeminee îţi poate spune mai multe despre focarul pe care urmează să îl achiziţionezi, cu atât mai bine.

Cu siguranță, o astfel de alegere ar trebui să fie făcută cu maximă responsabilitate, astfel încât rezultatul să fie unul mulțumitor pentru o lungă perioadă de timp. Sfaturile specialiștilor, garanția oferită de mărci de renume și în același timp de magazine care își respectă clienții, reprezintă factori importanți care ar putea să te ajute să găsești modelul de șemineu mult dorit. Recomandarea atunci când vrei un semineu ar fi să alegi gama premium Hoxter, pe care o găsești la PEFOC.ro.

În secolul 21 poate fi mult mai greu decât în trecut să găsești cel mai bun sau cel mai potrivit șemineu pe lemne pentru casa ta. Asta deoarece atât nevoile oamenilor, cât și oferta de pe piață, s-au diversificat foarte mult. Îndreaptă-te în acest caz către PEFOC. Mergi la sigur.

Dezvoltarea șemineelor Hoxter

„Drumul de la designul inițial la produsul finit este unul lung. Încercăm să nu subestimăm niciun detaliu și să preluăm cât mai mult din inovațiile și soluțiile nou apărute în domeniu. Acest proces presupune luni întregi de dezvoltare și testări îndelungate. Lucrurile de calitate necesită mult timp și noi nu producem defecte, producem șeminee Hoxter.”

Structura focarelor este realizată din oțel de tip P265 GH rezistent la temperaturi ridicate, folosit și în producția conductelor de presiune ce funcționează la temperaturi înalte. În comparație cu oțelul standard, oțelul refractar este îmbunătățit cu Crom și Nichel, materialul fiind mai curat din punct de vedere chimic. Acest lucru îi asigură o lungă durată de viață și rezistență sub presiunea temperaturilor înalte.

Hoxter acordă multă atenție usurinței în utilizare, realizând modele de sobe semineu cu forme simple și control intuitiv.

Spațiul de încălzit, puterea, randamentul șemineului, materialul din care este făcut, focar închis/deschis, fontă sau șamotă, mărime, design, montare și preț. Cam astea sunt lucrurile după care trebuie să te ghidezi pentru o alegere înțeleaptă.

Pentru a face cea mai bună alegere, pentru a nu pierde timp prin magazine, așează-te comod în fotoliul tău și bucură-te de cele mai bune sfaturi și sugestii de calitate, adaptate pe bugetul tău, pe care le primești doar de la specialistul PEFOC.ro. Doar așa, vei fi mereu convins că locuința ta este complet și corect dotată cu șemineul care trebuie, pe lemne, pe gaz, termoșemineu sau poate cu un semineu electric, adică cu un model din gama premium de la Hoxter.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22