Noul film al lui George Clooney - distribuţie de top

Fara Autor | 10.12.2015

2015-12-10

Pe aceeași temă

 

Pentru noul său proiect regizoral, ”Suburbicon”, George Clooney a atras câteva dintre numele de top la Hollywood. Potrivit Deadline.com, citat de Cinemagia, în rolurile principale au fost solicitaţi Josh Brolin, Julianne Moore şi Matt Damon.

”Suburbicon” este un proiect vizat de către Clooney de mai bine de zece ani, pe care scenariul fraţilor Joel  şi Ehthan Coen şi implicarea producătorului Joel Silver l-au adus anul acesta în faza de producţie, cei de la Sony urmând să se implice în distribuţie. Intriga filmului nu a fost încă dezvăluită de Clooney, însă acesta a fost descris ca o dramă poliţistă a cărei acţiune se petrece în anii ’50.

 

Cei trei actori doriţi ca protagonişti se află în momente extrem de favorabile ale carierei. Damon – care a jucat alături de Clooney în Ocean’s Eleven şi The Monuments Men – a apărut anul acesta în aclamatul ”The Martian”. Moore a  câştigat Oscarul pentru rolul principal din Still Alice şi a apărut în The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. Josh Brolin, lăudat pentru interpretarea din Sicario, va apărea anul viitor într-un film ce îl reuneşte cu realizatorii lui Suburbicon – comedia ”Hail,Caesar!”, scrisă şi regizată de fraţii Cohen, în care joacă şi Clooney, arată Cinemagia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22