De același autor
N. I. Ciucă: Mai întâi de toate, nu am plagiat. Mi-am terminat teza între anii 1988 și 2001.
S. Cîmpeanu: Cei care lansează asemenea acuze sunt un fel de habarniști în domeniul educației. Pe cei care doresc cu orice preț să blocheze legile Educației îi anunț că nu vor reuși să facă acest lucru.
C.D. Cadariu: Nu.
V. Dîncu: Aici, între cărți, îți poți lua energia pentru a ignora tembelismul solemn, puținătatea de minte sau analfabetismul agresiv. [...] Războiul va mai continua, iar singura șansă a păcii poate să fie negocierea cu Rusia.
M. Ciolacu: Dacă se cere schimbarea lui V. Dîncu pentru că a spus că un război se încheie cu o negociere, nu pot să fiu de acord.
G. Becali: Alo, domnul Ciolacu? Ce-ai spus, dom’le? Săracul, are și el probleme pe cap. E un om cuminte.
K. Iohannis: În acest război, Rusia atacă Ucraina. Doar Ucraina va decide când și cum, și ce negociază [...] Probabil, unii demnitari de la noi trebuie să citească mai frecvent revista presei ca să afle aceste poziții.
F.M. Spătaru: Da.
P. Daea: Mă întreba o persoană pe care o respect de ce sunt împotriva cormoranilor, pentru că nu mi-au luat peștele din frigider. Eu i-am zis: da, dar mi l-au luat înainte de a-l introduce în frigider. Am frigiderul gol.
A. Rafila: Noi suntem datori ca și stat, nu neapărat ca și Ministerul Sănătății, să asigurăm câteva produse care pot fi utilizate într-o situație specială.
A. Câciu: Deci, continuăm anticipând și adaptându-ne permanent la ceea ce este necesar pentru România.
C.D. Cadariu: Da.
L. Romașcanu: Trăim, din păcate, un timp în care limba română tinde a-și pierde strălucirea, vocabularul vorbit se micșorează, cuvinte ce o pătează își fac loc în vorbirea curentă. [Nu dau exemple], e ca și cum aș da exemple de gunoaie dacă aș enunța că sunt gunoaie pe străzi.
F.M. Spătaru: Nu.
R. Bogdan: Nu ne obligați să jucăm și noi dur! Ce trebuie să mai facem pentru a fi tratați de la egal la egal și respectați? Să provocăm o criză alimentară la nivel european, să blocăm la graniță trenurile și sutele de camioane cu cereale care tranzitează zilnic România spre piețele occidentale?
K. Iohannis: L-a luat puțin valul.
C.D. Cadariu: Nu.
P. Popescu: Dacă – Doamne ferește! – România nu intră în Schengen până la sfârșitul anului, vă spun ce voi face eu, un simplu parlamentar: îmi voi dedica ultimii doi ani din acest mandat pentru legislație și activitate politică ce vor viza în mod direct firmele și interesele austriece (rusești la bază) și olandeze prezente în România.
F.M. Spătaru: Da.
G. Firea: Aderarea la Schengen nu e un favor, ci un drept pe care țara noastră îl are.
C.D. Cadariu: Da.
G. Firea: Dacă sunt sănătoasă, cu putere de muncă, mi-aș dori să candidez din nou la Primăria Capitalei. [...] Dacă colegii mei din PSD au un alt candidat care să fie mai mult decât aș putea oferi eu ca și garanție de responsabilitate în administrație, nu e cu supărare.
S. Burduja: PSD de acum nu mai este același partid din epoca Dragnea.
K. Iohannis: Sunt mulțumit de cum funcționează guvernul.
L. Bode: Doresc să salut publicarea rezultatelor evaluării UBB în urma analizei asupra tezei mele de doctorat. Verdictul UBB: teza mea de doctorat este în regulă.
F.M. Spătaru: Da.
C.D. Cadariu: Nu.
A. Tâlvăr: Nimeni nu m-a acuzat de plagiat. [...] Inițial lucrarea mea voia să se refere doar la Războiul de 6 zile și poziția României, după care mi-au apărut elemente legate de două congrese sioniste din Vrancea. Anchetele care s-au făcut ambele parchete au spus că fapta nu există.
F.M. Spătaru: Nu.
C.D. Cadariu: Da.
K. Iohannis: Nu cunosc detalii, nu sunt eu chemat să analizez lucrarea de doctorat a unui politician.
F.M. Spătaru: Da.
C.D. Cadariu: Nu.
K. Iohannis: Este destul de clar că fără educație nu este nimic. Fără educație este doar declin. Iar această educație este un lucru despre care oamenii vorbesc chiar mult. //
N.B. Declarațiile au fost preluate din presa ultimilor ani, de pe site-urile Europa Liberă, Digi24, Libertatea, Hotnews, G4media, România liberă, Agerpres, Infoactual, Newsweek România și ziare.com.