Campionatul de Management Lidl

U.l. | 14.04.2017

Dacă te afli la final de carieră studențească și nu știi încotro să o apuci, profesional vorbind, compania germană Lidl s-a gândit că poate ai fi interesat de o carieră în retail. Prin urmare, indiferent dacă urmează să termini cursurile vreunei facultăți, sau dacă ai absolvit deja, acum ai șansa să te înscrii pe listele departamentului HR de la Lidl.

Pe aceeași temă

 

Compania va organiza pe 24 aprilie la Politehnică, apoi, pe 27 aprilie, la Universitatea Tehnică de Construcții workshop-uri care se vor a fi începutul unui „program complex de formare sistematica si practica” ce va culmina pe 1 octombrie 2017 cu startul a ceea ce Lidl numește Campionatul de Management. Workshop-urile vor fi organizate cu sprijinul Hipo.ro.

 

Dacă răspunzi cerințelor companiei, iar mai apoi supraviețuiești cumva celor 18 luni de Campionat de Management, vei putea intra în următoarea etapă, așa zisul Assesment Center. Ulterior poți deveni angajat Lidl. Toate aceste etape vor fi remunerate cu salarii peste medie, promite retailerul, dar și cu sprijinul unui Mentor care să te îndrume pe parcursul internship-ului.

 

Dacă ești interesat de workshop-urile Lidl, te poți înscrie aici pentru evenimentul de pe 24 aprilie sau aici pentru cel de pe 27. Mai multe detalii despre Campionatul de Management poți găsi urmând acest link.

 

Artticol preluat de pe undelucram.ro

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22