Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Mega Image a ajuns și în Cluj
U.L. - - - -
2017-04-14
Unde Lucram
0

Unul dintre cei mai prezenți retaileri din București s-a extins începând din weekend-ul 8-9 aprilie și în Cluj, unde a deschis primul magazin din acest oraș în Galeria Comerciala Platinia.

 

Noul magazin beneficiază atât de produsele care se regăsesc în mod normal pe rafturile celorlalte, cât și de alimente produse local. Potrivit Ziua de Cluj, 10 producători locali de legume şi fructe, unul de preparate din carne și unul de produse de panificaţie şi patiserie își vor oferi marfa prin intermediul magazinului din Platinia.

 

„Magazinul Mega Image a fost conceput astfel incat sa ofere o experienta inedita de cumparaturi, pornind de la modul de amenajare la consultanta oferita clientilor direct in magazin de catre angajati special pregatiti in acest sens. In Mega Image vei gasi mii de produse, de la cele alimentare la cele de ingrijire si pentru casa, prezentate intr-un spatiu aerisit, prietenos, amenajat tinand cont de cele mai noi tendinte internationale,” se mențíonează pe site-ul retailer-ului.

 

Pentru a opera noul magazin în condiții bune, Mega Image caută nu mai puțin de 90 de lucrători comerciali, promițându-le noilor angajați un salariu competitiv, decontarea transportului și tichete de masă. Cei interesați pot aplica urmând acest link.

 

În prezent, Mega Image este unul dintre cei mai mari retaileri pe segmentul magazine de proximitate din România. În total, dispune de 500 de magazine generale Mega Image la care se adaugă 250 de francize Shop & Go. În cei șapte ani de activitate pe piața din România Mega Image a atras în rândurile ei în jur de 9y.000 de angajați.

 

Dacă ești deja angajat Mega Image, ne poți împărtăși experiența ta pe pagina dedicată acestui angajator.

 

Articol preluat undelucram.ro

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Unde Lucram
1642
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22