Halul în care o insulta grobianul Serban Nicolae pe deputata USR Cosette Chichirău

Fara Autor | 06.12.2017

Scene absolut incredibile s-au petrecut în Camera Deputaților, la dezbaterile pe legile justiției. În timp ce parlamentarii USR protestau, deputatul USR, Cosette Chichirău, a început să transmită live pe Facebook ce se întâmplă în sală.

Pe aceeași temă

 

  

 La un moment dat, Cosette Chichirău a intrat în dialog cu Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, iar ceea ce a urmat este de noaptea minții.

 

Dialogul halucinant dintre Șerban Nicolae și Cosette Chichirău, conform Siripesurse:

 

Șerban Nicolae: De ce nu vă dați demisia, dacă nu vă place procedura? De ce nu vă dați demisia și să spuneți că ați fost aleși pe o lege care încalcă procedura legislativă, ca atare eu demisionez.

 

Cosette Chichirău: Trăim ca să nu mai furați voi, de aia trăim!

 

Florin Iordache: Cine a furat doamnă? (din mână îi face semn să se dea din fața lui)

 

Chichirău: Ați încercat cu OUG 13, nu v-a ieșit. V-ați întors în Parlament, același personaj, aceleași scopuri. Vrem doar dezbatere. Ei se enervează că nu i-am lăsat să-și treacă legea așa cum doresc. Doamne ferește, să se dezbată ceva! Cei de la PSD nu știu ce votează, domnule Munteanu (liderul de grup al PSD). Dacă nu ridicați dumneavoastră degetul, ei nu știu ce votează. Nu știu ce e în lege, nu știu ce amendament votează. Se ridică degetul și se votează ca să spălăm hoții, să-i scăpăm de justiție (...) Nu avem procedură de urgență pentru autostrăzi, nu avem procedură de urgență pentru imunooglobină, dar, iată, avem procedură de urgență pentru hoți, pentru penali. Nu le este rușine absolut deloc! Nimeni nu știe ce votează, dar grupul infracțional organizat trebuie protejat, un grup infracțional organizat votează împreună.

 

Șerban Nicolae: Ăștia își întrebări unul la altul și apoi se laudă cât sunt de grozavi. Asta n-are nicio meserie, este o asistată social.

 

Chichirău: Hoții și penalii sunt aici (arătând spre Șerban Nicolae)

 

Șerban Nicolae: Doamnă, penală este mama de v-a făcut așa nesimțită!

 

Chichirău: Da, serios?

 

Șerban Nicolae: Absolut!

 

Chichirău: Hai, mai spuneți-mi, ce lege votăm aici, care sunt prevederile cele mai importante din această lege și ce căutați aici, că sunteți senator?

 

Șerban Nicolae: Dumneavoastră cine sunteți?

 

Chichirău: Eu sunt deputat USR de Iași.

 

Șerban Nicolae: Nu s-ar spune! Dar, leafa aia mărită de Guvernul PSD e bună, nu? E bună leafa mărită și toate drepturile. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți. Nu vă e rușine să fiți atât de nesimțită?

 

Chichirău: Cum adică, un deputat cu 700 de amendamente nu muncește?

 

Șerban Nicolae: Care sunt alea 700 de amendamente, doamnă? L-ați semnat pe vreunul, l-ați citit pe vreunul? Nu vă hliziți fasolea aia inutilă la mine! Pe cuvânt, aveți mâncare între dinți, mâncarea aia de deputat.

 

Chichirău: Domnul zice că am mâncarea între dinți. Nu cred! Eu mă spăl pe dinți, totul e ok. El mă insultă, dar nu este o problemă pentru mine, că domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul lui infracțional organizat.

 

Șerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă! De ce nu faceți o plângere penală? Ia, scrieți o plângere penală! Vorbiți cu un coleg alfabetizat și faceți o plângere penală. De ce nu căutați un coleg alfabetizat care să vă scrie o plângere penală la adresa mea, pentru ce am furat eu. Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. De ce nu faceți asta? Căutați un coleg care a terminat două clase, care să vă scrie o plâgere penală la adresa mea, dacă eu am furat.

 

Chichirău: Dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat!

 

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, încât este incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi când am fost șofer!

 

Chichirău: V-am văzut în poze.

 

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul meu este în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal, acum ce să facem?

 

Chichirău: Furați România bucată cu bucată, ăsta este CV-ul dumneavoastră! 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22