Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Protest: Magistrații din Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, în robe, în fața tribunalelor
RU/DV - - - -
2017-12-15
Actualitate Interna
1

Luni, între orele 12-13, judecătorii și procurorii din județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud vor ieși în fața tribunalelor, îmbrăcați în robe! - anunță judecătorul Cristi Danileț pe pagina sa de Facebook.

 

 

” Magistrații români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor. Este o rușine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane”, scrie judecătorul Cristi Danileț pe pagina sa de Facebook. 

 

”In momentul de față judecătorii penaliști și procurorii discută necesitatea de a intra săptămâna viitoare într-o formă de protest.

 

Așadar, luni vom anunța și noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă și magistrații în stradă sa înțelegeți că e groasă, atunci o să facem și asta, să vuiască Europa!”, mai scrie judecătorul Danileț.

 

 

TAGS :
Comentarii
horatiu 2017-12-16
cu siguranta trebuie facut ceva - magistratii trebuie sa fie primii care sa exprime decent , civilizat dar ff ferm faptul ca este mare mare pacat sa avem acest derapaj juridic . am urmarit in timp explicatiile domnului Danielet , mi se par logice , pertinente si foarte concrete - nu lalaiala sau aburire . In contrapondere - ma intreb spre exemplu de ce onor domnul Melescanu de la inaltimea functiei dar si a experientei indelungate nu isi face timp sa citeasca astfel de explicatii si are tupeul de a spune ca asteapta argumente pe teme punctuale legate de legile justitiei - altfel spus dinsul are impresia ca tot spectrul de ambasadori din lumea larga , dar si conexi/angajati din ambasare sunt necititi , singurii care spun adevarul fiind nenea Iordache , Nicolicea si Serban ... mare pacat ... si nu este singurul de la care noi romanii de rind am avea ceva mai mult de asteptat - vorba lui nea Vadim - sa dea dovada ca sunt barbati de stat ...
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
14993
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22