Dragnea: Nu va fi niciun ministru cu probleme de integritate. Ce probleme are Rovana Plumb?

Dora Vulcan | 26.01.2018

Dragnea susține că guvernul Dăncilă nu va avea niciun ministru cu probleme de integritate. Întrebat cum se încadrează această aspirație cu vehicularea numelui Rovanei Plumb pentru postul de vicepremier, Dragnea a întrebat ironic: ”Rovana Plumb? Ce probleme are?”

Pe aceeași temă

 

 

 


Dragnea a făcut, astfel, referire la susținerea de care Plumb s-a bucurat în parlament din partea coaliției PSD-ALDE, care nu a lăsat-o în octombrie 2017 să ajungă urmărită penal de DNA, dând aviz negatv cererii procurorilor de a o cerceta în cazul Belina. 

 

"Nu cred ca va fi niciun ministru cu probleme de integritate", a spus Dragnea, la intrarea în sediul PSD unde se ține ședința în care vor fi desemnați membrii cabinetului Dăncilă.  Intrebat de ziaristi cum comenteaza cazul Rovanei Plumb, Dragnea a replicat: "Dar Rovana Plumb ce probleme are? Din moment ce a fost respinsa (cererea DNA, supusă votului parlamentului) inseamna ca nu mai are niciun fel de calitate", a spus Dragnea. 

 

Aceasta era acuzata de DNA de complicitate la abuz in serviciu in dosarul in care Sevil Shhaideh este urmarita penal pentru trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si din Bratul Pavel din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea CJ Teleorman. Procurorii nu o pot ancheta pe Rovana Plumb in lipsa unui aviz pozitiv al Camerei Deputatilor.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22