Toader, în curând în parlament, cu raportul MP.Despre eficiența DNA: ”în parte da, în parte nu”

Dora Vulcan | 09.02.2018

Tudorel Toader a anuntat joi seara la televiziunea națională că va prezenta în plenul parlamentului raportul pe care urmează să-l primească în acestă lună de la Ministerul Public. Intrebat dacă este mulțumit de eficiența DNA a spus ”în parte da, în parte nu”.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Astfel, imi indeplinesc obligatia din Legea 304 (privind organizarea judiciara - n.r.) , care spune ca in februarie in fiecare an trebuie sa primesc un raport de la Ministerul Public, sa ma duc in plenul Parlamentului sa-l prezint parlamentarilor si romanilor" a precizat Toader, invitat la televiziunea națională și preluată de News.ro. El a precizat că se referă la cele trei componente ale Ministerului Public - DNA, DIICOT si structurile din teritoriu - fiind vorba despre activitatile desfasurate de catre cei 2650 de procurori din Romania.

 

Ministrul a evitat sa raspunda intrebarilor referitoare la sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si la mentinerea ei in functie.

 

Intrebat insa despre DNA, el a spus ca este o structura specializata a Ministerului Public. Cu privire la eficienta institutiei, Tudorel Toader a raspuns: "In parte da, in parte nu".

 

Solicitat sa precizeze care sunt partile negative, Toader a aexplicat: "Unde vedeti achitari, unde vedeti ca se incepe urmarirea penala fata de unul si dupa aia un an, doi ani, 7 nu se face nimic, in partea in care vedeti condamnari si suntem obligati de la CEDO si platim de aici".

 

"Partile bune nu le justifica pe cele rele", a conchis ministrul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22