Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


La patru zile de la autosesizare în cazul DNA Ploiești, IJ anunță oficial că a făcut-o
Dora Vulcan - - - -
2018-02-16
Actualitate Interna
0

Inspecția Judiciară anunță oficial, la patru zile de la autosesizarea sa, că va face verificări la DNA Ploiești după ce Antena 3 și RTV au transmis duminică seara o filmare cu fostul deputat PSD Vlad Cosma în care acesta arăta cum a disimulat transmiterea denunțului la DNA împotriva lui Sebastian Ghiță, pe motiv că DNA ”falsifică probe”.

 

 

 La 12 februarie a.c. Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu ca urmare a apariţiei în mass media a unor informaţii privind activitatea profesională şi conduita unor procurori de la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti.

 

În prezent, o echipă de inspectori judiciari de la Direcţia de inspecţie judiciară pentru procurori efectuează verificări prealabile, în conformitate cu dispoziţiile art. 45 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările ulterioare, pentru a se stabili dacă există indicii în legătură cu săvârşirea unor abateri disciplinare.

 

Asigurăm opinia publică, pe această cale, că Inspecţia Judiciară va gestiona cu profesionalism, obiectivitate şi celeritate aspectele sesizate, cu respectarea tuturor garanţiilor procedurale”, scrie Inspecția Judiciară pe pagina sa de Facebook. 

 

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a transmis duminică seara o înregistrare cu el în timp ce disimula transmiterea unor probe și a denunțului făcut împotriva lui Sebastian Ghiță. Cosma s-a filmat în timpul operațiunii de disimulare susținând în acest timp că DNA ”falsifică probe”. 

TAGS : dna ploiesti verificare inspectia judiciara
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1727
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22