Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Venire intempestivă: Timmermans, prim-vice CE pe statul de drept și justitie, vine în România
Dora Vulcan - - - -
2018-02-22
Actualitate Interna
0

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla in perioada 28 februarie - 1 martie in vizita oficiala in Romania, deocamdata nefiind anuntat programul intalnirilor.

 

 

 

"Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, responsabil pentru o mai buna legiferare, relatii interinstitutionale, statul de drept si Carta drepturilor fundamentale, se va afla intr-o vizita oficiala, in Romania, in perioada 28 februarie - 1 martie 2018", se arata pe site-ul Comisiei Europene.

 

Institutia urmeaza sa revina cu programul intalnirilor pe care oficialul european le va avea la Bucuresti, scrie ziare.com.

 

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, in data de 7 februarie, o intalnire cu Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la sediul Parlamentului European, printre temele discutate fiind legile justitiei, modificarea codurilor penale si decizia CCR privind legea ANI.

 

"Privitor la legile justitiei, ministrul justitiei a prezentat stadiul actual si etapele parcurse cu privire la cele trei proiecte de acte normative, legile adoptate si solutiile legislative constatate ca fiind neconstitutionale", transmitea Ministerul Justitiei printr-un comunicat de presa.

TAGS : ce frans timmermans vizita neasteptata romania
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
5344
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22