Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Cum justifică Tudorel Toader executarea lui Kovesi: a afectat iremediabil imaginea României
Dora Vulcan - - - -
2018-02-22
Actualitate Interna
2

Printre motivele halucinante cu care ministrul de Justiției Tudorel Toader a justificat declanșarea procedurii de revocare de la conducerea DNA a Laurei Codruța Kovesi se află faptul că a afectat iremediabil imaginea României.

 

 

”Au fost exprimate critici vehemente cu privire la unele propuneri de modificare legislativa, dovedite ulterior ca fiind constitutionale.

 

Afirmatiile astfel facute sunt fara precedent si nereale, au afectat iremediabil imaginea Romaniei, sunt de natura sa creeze o imagine falsa asupra realitatii, asupra Romaniei si a statului de drept

 

Eram la dezbaterea din Parlamentul European, am avut 9 intrevederi cu oficiali, si multi interlocutori, oameni de seama, evocau aspecte asupra carora fusesera informati gresit, sa nu spun dezinformati. A ajuns acest mesaj, prin dezinformare. Am explicat de 9 ori ca Romania nu are nicio legatura cu situatia juridica in care se afla Polonia, pentru ca in Romania nimeni nu a pus problema nerespectarii deciziilor CCR, nimeni nu a schimbat procurorii-sefi sau presedintii de instante, ministrul Justitiei nu are astfel de competente. Ne aflam intr-o cu totul alta paradigma, prezentata deformat, a spus joi seara Tudorel Toader la punctul 13 al rechizitoriului în urma căruia a decis declanșarea procedurii de revocare a Codruței Kovesi de la conducerea DNA. 

TAGS : justitie tudorel toader rechizitoriu revocare kovesi
Comentarii
Foarte bine! 2018-02-23
Nu exista nimeni in lume cu pretentii mai mari la ordine si discplina decat penalul la costum si papion.
Nagy Viktor 2018-02-22
Are tupeu, nu spun că nu.
Dar inclusiv proiectele de legile justiţiei, şi mişcările făcute de PSD, inclusiv luările de poziţii ale doamnei Dăncilă, ale domnului Dragnea sau Tărieceanu, NU A ŞIFONAT IMAGINEA ROMÂNIEI?
Sau chiar acum această pledoarie jenantă de la . T. T. ?
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1720
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22