Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Proteste: Sibiu, București, Timișoara, Cluj. Ieșenii lui Toader: Marș la Dragnea-n Teleorman!
Dora Vulcan - - - -
2018-02-22
Actualitate Interna
1

Protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei după anunțul de joi seara al ministrului Toader de revocare a șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

 

 

 

București - circa 1000 de oameni sunt  in Piata Victoriei și strigă “Iesiti din casa, daca va pasa”, “Tudorel demisia”, “DNA sa vina sa va ia”, “PSD ciuma rosie”. Au venit două dube cu jandarmi, huiduți pentru că vor să închidă toată piața cu garduri pentru ca protestatarii sa nu intre pe partea carosabila, transmit Hotnews și Digi 24. 

 

Sibiu - aproape 100 de oameni au iesit joi seara in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului, la un protest spontan, de sustinere a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, sibianca Laura Codruta Kovesi, scrie Agerpres. Cei prezenti scandeaza lozinci de sustinere a DNA si a lui Kovesi si impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. O parte din protestatari poarta steaguri, altii au pancarte cu mesaje de genul: "DNA te vom apara!" sau "Justitie, nu coruptie!". Sunt cei care zilnic participa la protestul mut din fata PSD Sibiu, cu mesajul #vavedemdinsibiu.

 

Iași - Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Manifestantii striga "Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!", transmite Hotnews.ro.

 

 Timișoara - În urma unui apel lansat pe Facebook, aproximativ 200 de oameni s-au adunat in jurul orei 20.30 in Piata Victoriei. Este o miscare de sustinere a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, scrie Opinia Timișoarei. Oamenii striga: Rusine, rusine sa va fie! Hotii, hotii! si Tudorel, sluga model! sau Cine nu sare, ori e cu Tudorel, ori nu vrea schimbare.

 

 

 Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat joi că declanşează procedura de revocare din funcţie a procurorului şef DNA.

TAGS : justitie tudorel toader revocare kovesi proteste spontane
Comentarii
emil 2018-02-22
Ce mai conteaza 1000 de drepti la 2 000 000 de hoti.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2540
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22