Proteste: Sibiu, București, Timișoara, Cluj. Ieșenii lui Toader: Marș la Dragnea-n Teleorman!

Dora Vulcan | 22.02.2018

Protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei după anunțul de joi seara al ministrului Toader de revocare a șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

Pe aceeași temă

 

 

 

București - circa 1000 de oameni sunt  in Piata Victoriei și strigă “Iesiti din casa, daca va pasa”, “Tudorel demisia”, “DNA sa vina sa va ia”, “PSD ciuma rosie”. Au venit două dube cu jandarmi, huiduți pentru că vor să închidă toată piața cu garduri pentru ca protestatarii sa nu intre pe partea carosabila, transmit Hotnews și Digi 24. 

 

Sibiu - aproape 100 de oameni au iesit joi seara in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului, la un protest spontan, de sustinere a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, sibianca Laura Codruta Kovesi, scrie Agerpres. Cei prezenti scandeaza lozinci de sustinere a DNA si a lui Kovesi si impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. O parte din protestatari poarta steaguri, altii au pancarte cu mesaje de genul: "DNA te vom apara!" sau "Justitie, nu coruptie!". Sunt cei care zilnic participa la protestul mut din fata PSD Sibiu, cu mesajul #vavedemdinsibiu.

 

Iași - Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Manifestantii striga "Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!", transmite Hotnews.ro.

 

 Timișoara - În urma unui apel lansat pe Facebook, aproximativ 200 de oameni s-au adunat in jurul orei 20.30 in Piata Victoriei. Este o miscare de sustinere a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, scrie Opinia Timișoarei. Oamenii striga: Rusine, rusine sa va fie! Hotii, hotii! si Tudorel, sluga model! sau Cine nu sare, ori e cu Tudorel, ori nu vrea schimbare.

 

 

 Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat joi că declanşează procedura de revocare din funcţie a procurorului şef DNA.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22