Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Steagul UE, adus de la Bruxelles după ce-a fost scos din imaginea de grup a guvernului
Dora Vulcan - - - -
2018-02-25
Actualitate Interna
0

Protestatarii din mişcarea "Rezist" fac lanţ uman pentru a aduce steagul Uniunii Europene de la Bruxelles la Bucureşti după ce drapelul a lipsit din fotografia de grup pe care au făcut-o la învestire miniştrii Cabinetului Dăncilă.

 

 

Un cuplu de români stabilit în Germania a adus drapelul Uniunii Europene până la vama Borş. De acolo a fost preluat de membrii mişcării "Rezist", cărora li s-a părut nepotrivită absenţa steagului din poza de grup a noului guvern PSD, transmite Digi 24.

 

„Gestul acesta a fost necugetat sau a avut o semnificație, că România se îndepărtează de valorile Europene. Noi ne-am gândit să aducem un steag de la Bruxelles și să îl ducem din mână în mână până la Bucureşti”, a spus Sorin Bobiș, protestatar din Cluj.

 

După scandări de zeci de minute la vama Borş împotriva PSD, membrii mişcării "Rezist" au pornit în coloană spre centrul oraşului Oradea. Cei mai rezistenţi au făcut la pas traseul de 20 de kilometri.

 

„Europa este în noi, atacul împotriva justiției, care de un an se desfășoară de către monstruoasa coaliție PSD-ALDE, nu o să închidă gura acestor oameni”, a spus Vasile Dumitriu, Asociația Oradea Civică.

 

Drapelul Uniunii Europene va ajunge la Bucureşti de marţi într-o săptămână şi va fi predat la Palatul Victoria.

TAGS : guvern dancila imagine grup steagul ue lant uman
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
10731
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22