Hans Klemm: Avem încredere deplină în DNA și în conducerea sa

Fara Autor | 03.03.2018

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a precizat că există o bună colaborare în cadrul Parteneriatului Strategic dintre SUA și România, iar parte din aceasta se datorează și conducerii DNA, în care are deplină încredere, relatează HotNews.ro citând Agerpres.

Pe aceeași temă

 

"Facem multe lucruri în cadrul Parteneriatului nostru strategic, iar o zona specifica in care desfășuram o activitate foarte bună este în domeniul autorităților pentru aplicarea legilor. Procurorii romani și americani și agențiile pentru aplicarea legilor în general s-au bucurat de o colaborare foarte, foarte bună. Și acest lucru ne permite ca împreună să combatem terorismul, să combatem infracțiunile din domeniul cibernetic, să combatem traficul de persoane, să combatem crima organizată și să combatem corupția.

 

Am putut sa facem acest lucru doar datorită unui foarte bun leadership care exista in instituțiile românești pentru aplicarea legilor si în rândul procurorilor romani. Astfel că noi avem o încredere deplină în, de exemplu, Direcția Naționala Anticorupție și în conducerea sa", a declarat Klemm, întrebat care este parerea sa despre faptul ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

 

Ambasadorul SUA la Bucuresti a participat, sambata, la evenimentul "Women of Romania 2018".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22