Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFPSD își reconfirmă ”dictatorul” cu 9%
2018-03-08
10
Luptătorii cu justiția, oculta, limba română și mitraliera au dreptate: sunt victimele lui Dragnea.

 

 

Cum să  fie dați la o parte exact ei, care și-au făcut atâta amar de vreme datoria exemplar față de partid, șef și realitatea paralelă? Merită Ștefănescu, Rădulescu sau Pleșoianu un asemenea  tratament?  Răspunsul telespectatorilor e un nu hotărât. Dar Cati Andronescu, fostă ”Ambraburica”, ajunsă o oază de intelectualitate prin comparație cu Viorica Vasilica, merită? Câtă nedreptate! Și pentru ce? Rădulescu- Mitralieră o  spune clar: aceste alegeri reprezintă o farsă, pentru că sunt niște numiri în funcție, nu sunt de fapt alegeri, ceea ce în PSD nu s-a întâmplat în ultimii 27 de ani”. De acord, dar e prima oară în 27 de ani când la putere e unul ca Dragnea. Dacă va fi și ultima, e greu de spus, pentru că întotdeauna e loc de mai rău, după cum se vede cu ochiul liber din evoluția PSD de la Năstase încoace. Codrin Șefănescu spune că ”bubuie nervii” în partid și promite că la congres o să spună niște lucruri de o să ”crape pereții”. La Sala Palatului? Să fim serioși. Câte au auzit pereții ăia la congresele lui Ceaușescu și tot n-au crăpat. ”Eu aș vrea o listă a PSD, la acest Congres, nu lista lui Dragnea. Dacă conducerea actuală ne va permite să candidăm, noi voi candida”. Nu le va permite, că așa  funcționează epurările. Democrația de partid a fost suspendată precum taxa ”claudbec” a lui Dăncilă, dar n-a deranjat pe nimeni până acum. Ba din contră, apaudau frenetic  și votau unanim de fiecare dată când Dragnea se cățăra tot mai sus în copac.

 

Se întreabă naivii care e scopul Congresului. Păi, nu-i clar? Să se instaureze oficial dictatura lui Dragnea. Din cei 16 vicepreședinți, doar unul  singur, primărița Firea, i-ar putea putea face niscaiva probleme. În rest, vor fi strâns uniți.  În cap cu Dăncilă, care va fi instalată la Cabinetul 2, un loc cu simbolistică puternică. Nu-i de mirare. Doamna Vasilica Viorica e pe zi ce trece mai asortată, și la vorbă, și la port, cu epoca Dragnea. După ce a repetat fix de 6 ori într-un minut și jumătate ”imunoglobină”,  i-a rămas totuși ceva minte să nu pretindă că e vreun regionalism, cum a făcut ministrul ”pamblică”. Gurile rele spun că Dragnea vrea să-i lase lui Dăncilă ștampila și dreptul de semnătură la PSD în caz că-i vine de hac statul paralel și ajunge la zdup. S-a gândit bine. În mâinile ei vor fi în aceeași siguranță ca în seiful personal din vila de la Alexandria. Doamna Viorica nu va face în niciun caz ca ”ăla mic cu capul mare”, zis și Aurelian Pavelescu, care a fugit cu ștampila PNT, le-a vândut și sediul după care dus a fost.

 

Deci, toate lucrurile sunt în ordine, mai lipsește doar  testamentul politic  al Prea Iubitului. Din câte se aude va fi sub forma unor teze de luptă cu ”statul paralel” și a unui program de guvernare adaptat tristelor realități din ultimul an de guvernare. Dar mai ales din ultimele luni, când PSD a pierdut 14%, ajungând la un nemeritat 34%. În fond, e scorul PSD din totdeauna. Problema e că Mirel Palada, omul cu sondajele de casă, spune că e loc de mult mai rău dacă partidul nu face ceva. Ba face: îl reconfirmă pe ”dictatorul” cu 9%. Ce pesedist își poate dori mai mult?

TAGS : dragnea congres PS codrinn stefanescu firea dancila sondaj
Comentarii
Vicentio B. 2018-03-11
"LOIALITATE" - "MADE MIHAI 2" (Fortsetzung)

cand stiti, asa cum ati recunoscut SINGUR - SINGUREL,
NU ati reusit NICIO EXCEPTIE de Constututionalitate, adica ESEC TOTAL,
in timp ce eu am reusit MAI MULTE, constat ca NU vreti sa
intelegeti ceea ce inseamna notiunea de PUDOARE / JENA / BUN - SIMT !
Tupeul, aroganta, cinismul, minciuna, in ceea ce va priveste, sunt PREZENTE !

Asa se explica permanentul SLALOM, DIVAGATII de la realitate, ceea ce in cazul dvs., este sinonim cu DIVERSIUNEA ! Atacurile recente la adresa Monica Macovei si Danilet, "niste neica nimeni" in calomniile dvs., denota si IMPOSTURA / CINISMUL
"Made Ponta" , " Made Dragnea" , "Made Tariceanu". Acestia sunt "aerosolli" dvs. !

Asa se si explica de ce dvs., de cel putin de DOUA ORI, ati adresat mutumiri
in DIRECT jurnalistei Andreea Pora , prin expresia . "SARUT MANA !"

Fiti / ramanenti MANDRU de "inspiratie", deoarece, in acelasi timp ati uitat,
sau poate INCA nu ati stiut faptul ca, fomularea este folosita, in mod constant si cu vechime, si de CERSETORI ! NU la Rev. 22, ci la CERSIT !

PS. Faptul ca va referiti la o Judecatoare a CCR, ex- Presedinte a ICCJ,
in forma "doamna Livia" ca si cand ar fi "bucatareasa" la o cantina comunala, cu WC - in curte, denota faptul ca va "imbaiati" cu regularitate, in apele unei STATII DE EPURARE a apelor rezidule., a unei intreprinderi a carei productie este axata
pe DIVERSIUNE.

Stilul dvs., asa cum am argumentat, adica folosind exclusiv CITATELE formularilor
dvs., sunt cele ale CAMELEONULUI, care asa cum se stie, vaneaza cu -- LIMBA !
Vicentio B. 2018-03-09
"LOIALITATE" - MADE 'MIHAI 2"
(sursa Rev. 22)

MIHAI 2 (2016-03-01)
"Subiectul DNA si SRI a fost discutat de atatea ori in postarile mele incat nu mai am de adus nimic nou. RAMAN INSA LOIAL IN CONTINUARE CURTII CONSTITUTIONALE. Pentru cei care nu au avut ocazia sa ia cunostinta detaliat de punctele mele de vedere rog forurile avizate sa transmita prin canalul obisnuit o sinteza in 5 - 6 puncte consistente."

MIHAI 2 (2014-09-11)
"Stati linistit insa , nu mai practic asa ceva si am adunat un profund disspret fata de tot ce inseamna lumea si activitatea juridica romaneasca - valabil in mare masura si pentru jupanii de la CEDO. In mod special AM ACEST SENTIMENT FATA DE PENIBILA INSTITUTIE A CURTII CONSTITUTIONALE pe care - cum corect a subliniat Ponta - va trebui sa o debasificam urgent in primele luni ale anului 2015. Sa speram ca vreo 2 dintre amatorii de acoolo vor accepta possturile diplomatice, ca sa ne scuteasca de masuri mai putin elegante"

PS. Formularea "va trebui sa o debasificam", adica
"MIHAI 2" s-a auto- inclus in actiunea de "CURATIRE";
este elocventa pentru "LOIALITATEA" tip dr. TT. (ex- judecator la CCR)
dar si "LOIALITATII" tip LIVIU DRAGNEA in "asanarea selectiva"
MIHAI 2 2018-03-10
Excelenta postarea din 2014 in care evidentiam necesitatea ca NOI, sa debasificam CCR ul , NOI , poporul roman , in care cu mandrie ma includ delimitandu-ma de cei care publica spioni stalinisti si de cei 140 de mii de RESTARTACI iudoformi care greveaza cu cheltuieli inutile fondurile diplomatice ale unor state care si-au uitat destinul istoric democratic pentru a exersa putin vechile practici sovietice de strivire a estului Europei. De asemenea justificata pe deplin si postarea mea din 2016 in care imi exprimam o noua loialitate fata de CCR care - fix cum anuntasem eu in 2014 - se debasificase. E adevarat ca asta nu s-a produs prin plecarea lui Daniel Morar in diplomatie , ci prin intrarea lui in categoria oamenilor care si-au regasit demnitatea si obrazul. Miscarea lui - prin care si-a spalat anii de obediientza PDL ista a torpilat definitiv echilibrul raului care se instituise la CCR pe vremea cand Basescu era salvat de la demitere prin manevre infractionale. Acum singurul persomaj negativa de acolo a ramas doamna Livia aflata - in mod autodeclarat - in slujba DNA si despre care am aflat in sfarsit acum cateva zile de ce face opinii separate. Ca sa poata Nefertiti sa incalce in continuare Constitutia sub cuvant ca deciziile CCR sunt ezitante - neexprimand unanimitatea. Cu ocazia recentei zile a Femeii am aflat astfel ca intre cele doua militience ramane o stransa relatie de complicitate fidela, neegalata decat de dubletul celorlate doua fete basesciene care stabat Pamantul doar impreuna ...de la Paris pana in Costa Rica si viceversa cu destinatia finala Targsor.
Vicentio B. 2018-03-09
LOIALITATE, FIDELITATE

A te adresa unei persoane, in format decent, obiectiv, buna-credinta, inseamna implicit dorinta
de a vrea BINELE, in sens strict MORAL, adresatorului. In acest context, in care intodeauna trebuie sa existe UN LOC DE MAI BINE, reamintesc evenimentele si anume ca,

Rovana Plumb, ex- Ministru al Muncii, daca nu gresesc, candva cu activitati manageriale la o intreprindere de cosmetice, a declarat recent despre Liviu Dragnea, ca fiind “un politician de
talie europeana."

Olguta Vasilescu, actuala Ministru al Muncii, IDEM; cu mult mai inainte, primarita la Craiova,
pe vremea cand Ponta detinea functia de Prim – Ministru al Romaniei, afirma despre acesta.
" Victor Ponta este "un tigru al Europei”

Cei DOI "europeni" NU mai au aceiasi directie. nici in paralel, nici in DIAGONALA.
IATA insa cum, anumite domne PSD-iste, practica “tamaierea” publica a sefilor, FARA JENA, evident din dorinta de a beneficia, in format anti – morala, de protectia celor care le pot CONDUCE DICTATORIAL destinele (la propriu si la la figurat)

Ca atare, DE CE Andrea Pora foloseste GILIMELELE la: “dictatorul” dar si la “penalii”, cand in realitatea Dragnea se manifesta ca UN CONDUCATOR cu vadit apetit /lacomie dictatoriala,
in format ANTI – constitutional, ANTI – Stat de Drept: in ceea ce priveste “penalii” – cuvantul /notiunea in sine NU EXISTA in limba romana, nici macar “in ghilimele”

PS. Desi drumul cel mai scurt dintre doua puncte este LINIA DREAPTA;
actualul Ministru al Justitiei a ales varianta "IN DIAGONALA " - sensul ramanand
acelasi. FIDELITATEA fata de CONDUCATORUL / DICTARORUL, care
TREBUIE IUBIT .. in PUBLIC.

BASCA 2018-03-09
Sindromul Scornicesti in varianta teleormaneana.Tovarasii vor congrese,mase,aplauze si cautarea dusmanilor comuni.Aceste lucruri trebuie tinute sub control cu o mana de fier si cu inca vreo douazeci de carton.Am mai avut parte de conducatori analfabeti "ilegitimi si criminali"care in urma unor astfel de convocari s-au ales ciuruiti,macar de o fuga cu elicopterul sa aiba parte si Dragnea daca tot n-are astampar.
Vicentio B. 2018-03-09
"caterinca" lui "MIHAI 2"

"Trecea în cîrja sprijinit
Pe ulita pustie,
Si-n caterinca ostenit
El învîrtea necontenit
O veche melodie."

Sigur "caterinca" se refera la "un fel de orga portativa actionata de o manivela
si folosita de muzicanti ambulanti" - dar a atribui acest tip de instrument Grupului
Conservator - Refosrmist din UE, NU ar trebui sa intre in preocuparile celui la care
AROGANTA, ZEFLEMISMUL, CINISMUL, LASITATEA, se manifesta - NUMAI - dupa
insusiri CAMELEONICE, mai ales ca, aceasta notiune "CATERINCA" se refera si la

1. cursă, capcană.
2. zgomot, gălăgie.
3. scandal; ceartă.
4. vorbe neserioase prin care interlocutorul este ironizat fara sa-si dea seama.
emil 2018-03-09
Asemenea personaje josnice nici nu merita bagate in seama
MIHAI 2 2018-03-09
Aveti dreptate , dar in cazul acesta nu este vorba doar de josnicie. De exemplu caterinca pe care incearca sa o faca la adresa mea cum ca as fi gresit atribuind unor neica nimeni un articol de lege datat 2005 desi legea era din 2004 - asta tine mai degraba de nestiinta individului in chestiuni legale. Orice neajutorat stie in general ca o lege adoptata anul trecut poate fi modificata anul acesta, iar in speta chiar asa a fost. Statutul magistratilor zis si Legea 303 adoptat in 2004 in luminoasa guvernae Nastase , dar a fost modificat prin hacuire in 2005. Rusinea asumarii raspunderii din 2005 il intineaza pe Premierul Tariceanu , dar cand se tine cate un sabat pentru comemorarea acelui moment cheie al infiintarii statului care nu e nici perpendicular nici concurent, de regula meritele, laurii si sampania nu le primeste Calin ci doamna Macovei. Tot eu vin insa si spun ca trebuie sa fim ingaduitori cu orice VB , fie el cel autentic si antipatic, fie celalalt, care mi-a insorit acest inceput de martie. Cu gandul mai degraba la ultimul marturisesc ca pronosticurile mele din 2014 referitoare la Ponta s-au dovedit a fi niste imbecilitati de toata jena, ceea ce mi-a potentat buna dispozitie deja mentionata.
Vicentio B. 2018-03-08
„Daca va fi si ultima,

e greu de spus, pentru ca intodeauna e loc de mai rau, dupa cum se vede cu ochiul liber din evolutia
PSD de la Nastase incoace.“ – afirma Andreea Pora, ceea ce este PERFECT ADEVARAT. Dar la fel de ADEVARAT este ca, „in propria ograda“ – pe acest Site, tot cu ochiul liber, se poate constata / verifica cum Andreea Pora – OMITE ceece ar trebui sa NU OMITA si anume incalcarile REGULATE, devenite traditionale, ale celui numit “MIHAI 2”, fata de ceea ce se numeste BUNA – CREDINTA. Astfel se dovedeste valabilitatea “INTODEAUNA ESTE LOC DE MAI RAU !”

CONCRET:
GABRIEL LIICEANU, tot pe acest Site (07.09.2014) – afirma despre Monica Macovei “Am descoperit-o mai întâi în apele limpezi ale unei biografii politice lineare. Nu s-a bâlbâit, nu s-a bălăcit, nu s-a plimbat între partide, n-a avut gândiri suspecte și răzgândiri greu de explicat mai târziu. E printre puținii care, pășind pe teritoriul politicii, nu a schimbat ținuta dreaptă cu volutele contorsionistului de profesie. E singurul om politic de după 1990 care a înțeles că un „proiect pentru România” nu are sens în absența unui program vast (și a unui buget pe măsură) destinat educației. Un popor în care oamenii sunt incapabili să judece cu mintea lor va fi incontinuu victima demagogiei, minciunii și populismului. Nu vom putea scăpa niciodată de clasa politică pe care o avem, dacă mințile ne vor fi în continuare fezandate pentru cele mai grosolane manipulări.”

Articol la care eu am transmis (08.09.2014). “Romania , in opinia mea, ar fi trebuit sa fie / sa devina o ELVETIE. Deocamdata insa, se duc in Romania tineri voluntari din Belgia, sa stranga gunoaiele din satele romanesti, iar norvegienii investesc in renovarea Crucii de pe Caraiman, deoarece oligarhii romani au alte obligatii pecuniare, printre altele sa-si petreaca timpul in Elvetia. Pana una alta va propun scrierea cuvantului german Waelbarkeit neaparat cu majuscula, deoarece este un substantiv, culmea - de gen FEMENIN ! P.S. apropos - cuvant valabil si in germana - ce s-ar intampla daca Monica Macovei ar fi prima femeie presedinte in Romania, iar Ponta - NIMIC , desi detine un carnet cu titlul de Doctor in Drept , evident cu acceptiunea anterioara a unui alt Doctor, numit candva Premierul , eliberat recent conditionat ? “

Motiv pentru care sunt CONTRAT – zeflemist de numitul “Mihai 2” prin afirmatiile: “Evocarrea de catre mine a temei PLAGIATULUI se voia o ironie la adresa celor care - ca si Dvs - au facut o obsesie din acesta tema ... de care se folosesc in speranta desarta de a torpila cu manevre avocatesti vointa popularea care ii va matura pe basisti si il va instala negresit pe Ponta la Cotroceni.” In mod special am acest sentiment fata de penibila institutie a Curtii constitutionale pe care - cum corect a subliniat Ponta - va trebui sa o debasificam urgent in primele luni ale anului 2015. Sa speram ca vreo 2 dintre amatorii de acoolo vor accepta possturile diplomatice , ca sa ne scuteasca de masuri mai putin elegante.”

“MIHAI 2” – de fiecare data cand a fost vorba despre Monica Macovei, a intervenit, zeflemist / defaimator (25. 01. 2018): “UE este o institutie onorabila si prin urmare , chiar daca va exclude Romania, va pastra DREPTURILE CASTIGATE de cetateni romani in raporturile lor personale cu Uniunea. De exemplu pensiile EUROPEAN-SPECIALE de care beneficiaza parlamentarii europeni. Nu stiu cat i s-ar cuveni doamnei Macovei pentru intreaga activitate depusa , dar nu poate fi in nici un caz mai putin de 30 de arginti.”

“MIHAI 2” – la articolul precedent semnat de Andreea Pora “Cum vor ‘penalli’ s-o revoce pe Kovesi cu mana CCR”, preluindu-mi in mod DELICTUAL nickname Vicentio B. imi preia si propria formulare cu referire la actiunile neloiale ale acestiua (“MIHAI 2” fata de adevar “ ACUZA pe Monica Monica & Cristi Danilet in sensul ca, acestia sunt in 2005 autori ai art. 54 respectiv Legea privind Statutul judecatorilor si procurorilor, cand de de fapt TEMA juridica se refera la Legea 303 / 2004 ! “ , si imi atribuie formularea : “ACUZA pe Monica Monica Monica Monica Monica Monica & Cristi Danielet (Denialet) in sensul ca, acestia sunt in 2005 autori ai art. 54 respectiv Legea privind Statutul judecatorilor si procurorilor, cand de de fapt TEMA juridical/pasional se refera la Legea 303 / 2004 si chiar 2005 si 2006 ! “

“MIHAI 2” – acum aici, tot prin medierea / moderarea Andreea Pora, isi transmite insinuarile: “Singura melamurire ar fi legata de inflexibilitatea doamnei Macovei care s-a suparat pana la demisie din cauza promovarii lui Ponta prin Parlamentul European. Desi cand spui Ponta spui Palada , MM si-a dat instant demisia dintr-un Grup Europarlamentar cu nume de caterinca Grupul Conservator - Reformist / pe bune asa se numea, nu l-a inventat Grupul Divertis. I

INEPTIA, IMPOSTURA, ZEFLEMISMUL, AROGANTA, CINISMUL „ MADE „MIHAI 2“ – cu privire la Monica Macovei, UE este evidenta. CATERING substantive neutru se refera la “distribuire a producției industriale sau centralizate a semipreparatelor și a preparatelor culinare care, intre perioada de producție si desfacere la consumator, sunt conservate prin frig. (din engl. Catering).
DESI personal am apelat LEGAL / DECENT / ARGUMENTAT la Andreea Pora in sensul.

“ROG sa formulati UN FORMAT - COD ETIC, si anume CONDITIILE care TREBUIESC
neaparat respectate A PRIORII in comentariile transmise Rev. 22.
Aceasta este UZANTA fireasca, de la care NU se poate face EXCEPTIE ! “

am constatat / se constata ca domnia sa NU doreste a induce NORMALITATEA
in sens si substanta constitutionala Ma refer la articolel citate de mine,
absolut corect, din Constitutia. Intrebarea fireasca. DE CE, PANA CAND ?
MIHAI 2 2018-03-08
Dupa bataia administrata in direct la B1tv, unui senator mare si de regula atipit al USR ului Mirel Palada a fost , pe drept cuvant, pus la zidul infamiei de catre floarea cea vestita. Nici macar Doamna Palada , mama huliganului, nu mai spera atunci ca fiul ei ar mai putea intra in gratzii. Uite ca totusi noi nu vrem moartea pacatosului , ci doar idreptarea lui. A fost suficient ca MIREL sa scrie un sondaj naspa despre PSD ca toata lumea sa il ierte si sa-i ofere cirese. Singura melamurire ar fi legata de inflexibilitatea doamnei Macovei care s-a suparat pana la demisie din cauza promovarii lui Ponta prin Parlamentul European. Desi cand spui Ponta spui Palada , MM si-a dat instant demisia dintr-un Grup Europarlamentar cu nume de caterinca Grupul Conservator - Reformist / pe bune asa se numea, nu l-a inventat Grupul Divertis. Indraznesc a specula ca totusi nu Ponta a fost de vina , ci anul 2019 care se apropie vertiginos aducand cu el neplacuta corvoada de a sta la mila alegatorilor, multi dintre i cu pobleme dentare. Intrucat PSD ul se prabuseste vazand cu ochii de o sa-si dubleze numarul de europarlamentari, iar Orban cel proaspat achitat o avea si el vreo nevasta cu vocatie europeana cum s-au mai vazut cazuri - probabil ca la runda care vine singurul loc eligibil cat de cat sigur va fi in varful listei USR. Dar cum USR ul nu are valente conservator - reformiste ci mai degraba enciclopedico-cooperatiste , iaca si explicatia supararii ireconciliabile a strbunicii ideologice a lui Portocala.
Total 10 comments.
Recomandari
6443
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22