Intervenție în forță a jandarmeriei la Congresul PSD: trei protestatari ridicați cu duba

Dora Vulcan | 10.03.2018

Trei protestatari au fost ridicați de jandarmi înainte de începerea congresului PSD organizat duminică la Sala Palatului. Este vorba despre Angi Serban, Alexandru Socol si Florin Badita. Protestatarii se aflau peste drum de Sala Palatului, despărțiți de un gard montat de jandarmi de cei veniți la congres și deranjau prin lozincile strigate prin portavoce.

Pe aceeași temă

 

 

 

Protest la congresul PSD cu ”pachet de închisoare” pentru penali și alimente de bază scumpite

 

Comunitatea Corupția Ucide organizează duminică un protest la Sala Palatului, înainte de Congresul PSD, care va începe cu un flashmob - când vor fi priviți ”în ochi”, pe tiparul mut al protestuluior ”Vă vedem”, cei care și-au înșelat votanții cu promisiuni neîndeplinite, afișate pe pancartele protestatarilor. Protestul va continua cu un protest cu alimentele de bază, scumpite de guvernarea PSD-ALDE și care nu vor fi aruncate, ci oferite unor oameni nevoiași, și cu ”pachetul de închisoare”, destinat penalilor PSD. 

 

 

 

 

Postarea integrală a celor de la Corupție ucide:

 

Flashmob - Congresul Extraordinar al Corupților din România : Partidul Simulăm Democrația

 

În data de 10 Martie, vom avea ocazia să-i privim în ochi pe cei care ne-au mințit de aproape 3 decenii și care mai bine de un an de zile încearcă să salveze membrii partidului de închisoare, decapitând Justiția.

 

Congresului Extraordinar - PSD va avea loc la Sala Palatului, în data de 10 martie, la ora 11.

 

 

2. Dupa flashmob-ul #VăVedem - până când se va termina congresul îi vom fluiera, huidui și vom aduce la noi găleți pline cu alimente de baza, care urmează să treaca printr-o nouă scumpire ( lapte, ouă, ulei, faina, malai, roșii, pâine, carne, etc.) .

 

*Toate produsele vor fi donate unor nevoiași

 

Astfel le vom atrage atenția că nivelul de trai din Romania este din ce in ce mai scăzut, că sunt incompetenți și că tot noi, cetățenii de rând, ne-am săturat să fim furați și că suntem sătui să ne risipească banii. Salariile nu au fost mărite după modificările codului fiscal. Corupția și inflația din Romania au ajuns la cote istorice, la fel și cursul valutar ( valoarea unui euro se apropie de 4.7 lei )

 

Sunt anunțate creșteri semnificative în perioada imediat următoare la alimentele de bază. Creșteri care se datorează scumpirii carburanților, a instabilității economice, a incompetenței și eșecurilor guvernamentale ale PSD. ( Probabil că suntem singura țară din lume care a schimbat trei guverne în decursul unui an )

 

De aceasta data am făcut o excepție și am citat ca sursa una din televiziunile penalilor : https://m.antena3.ro/…/primavara-scumpirilor-a-venit-mai-de…

 

Pentru că vom fi aproape de partidul din care fac parte cei mai mulți condamnați din Romania - ( Lista completa a demnitarilor certați cu legea :https://www.onceinromania.ro/theromanianconnection/ ) ne-am gândit să le facem "pachetul" pentru închisoare.

 

Vino la tine cu produse care vor fi de ajutor la închisoare ( hârtie igienică, pasta și periuță de dinți, săpun, prosop etc.) .

 

Bonus pentru Dragnea - OLAF de plus că să-i reamintim de anchetă pe care Oficiul European de Lupta Antifraudă a inceput-o ( detalii https://m.digi24.ro/…/al-treilea-dosar-pe-numele-lui-dragne… ) și un morcov pentru emoțiile prin care trece.

 

Bonus pentru Tudorel Toader - ne-am gândit să-i aducem o cutie de rahat pentru tot ce a spus despre Laura Codruța Kovesi și pentru încercările de ai scapă pe infractori de închisoare.

 

Bonus pentru Tăriceanu - o suzetă pentru toate minciunile spuse în spațiul public ( decât să vorbească mai bine o suge, oricum scoate numai bazaconii pe gură. )

 

**PERSOANELE care VOR ARUNCA cu obiecte sau alimente (oua,hârtie igienică, rosii, etc) RISCĂ să fie AMENDATE ( intre 100-500 lei - legea 61/1991 art.2 - pct 4 )

 

*** În baza articolului 3 din Leg. 60/1991 - avem dreptul de a protesta lângă o instituție publică. Sala Palatului este o instituție publică ( detalii proteste nedeclarate https://vladcelgroaznic.wordpress.com/…/legalitatea-unui-p…/ )

 

P.S. NU SCĂPAȚI !!!

 

Va rugam sa ne ajutati cu distribuirea evenimentului ( share + invite ). Va multumim !

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22