Dacian Cioloș și-a lansat la apă noul partid „Mișcarea România Împreună”

Redactia | 30.03.2018

Fostul premier Dacian Cioloș a depus la Tribunalul București actele de înființare a unui nou partid „Mișcarea România Împreună”. Printre membrii fondatori se numără Dragoş Pîslaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Valeriu Nicolae şi Liviu Iolu.

Pe aceeași temă

 

Dacian Cioloș a declarat cu acest prilej că la un an de zile după ce înființase mișcarea civică a dorit să-și asume o organizație politică.

 

„Criza cea mai mare a societăţii e cea a valorilor. Oamenii nu mai au repere şi nu mai au încredere. Trăim momente de divizare. Din punctul nostru de vedere, acest proiect politic nu doar că trebuie să aibă la bază nişte valori pe care să construim soluţii. Obiectivul nostru este ca până la momentul efectiv al lansării să adăugăm şi soluţiile pe care le propunem pe teme mari”, a spus Dacian Cioloş, conform adevarul.ro.

 

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu a dezvăluit scopul noului partid, anunţând că acesta ar putea să fie mesajul «Rămâneţi în ţară, putem să construim împreună».

 

„Eu nu mi-am propus niciodată să fiu politician, dar mă gândeam că ar trebui undeva pe la 40 de ani să fiu în serviciul public. Motivul principal pentru acre fac pasul ăsta e un soi de enervare. Cred că principalul nostru obiectiv este să spunem «Rămâneţi în ţară, putem să construim împreună». Cred că fiecare generaţie are misiunea ei, iar asta este misiunea pe care o are generaţia noastră. Mesajul principal este, astăzi, «Veniţi alături de noi, pentru că numai împreună putem reuşi»”, a spus Voiculescu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22