O dubă a intrat în mulțime la o terasă din Münster. Trei morți, cel puțin 50 de răniți

Dora Vulcan | 07.04.2018

O maşină a intrat sâmbătă într-un grup de oameni în oraşul Münster, din vestul Germaniei, ucigând şi rănind mai multe persoane, a relatat publicaţia Spiegel Online, citată de Reuters.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE - Poliţia germană spune că ar fi vorba de un atac terorist, însă informaţia nu a fost confirmată oficial. De asemenea, se pare că atacatorul s-a sinucis.

 

Poliţia le-a cerut cetăţenilor să evite sau să părăsească centrul oraşului pentru ca salvatorii să poată acţiona mai rapid. "Mai multe persoane sunt rănite. Vă rugăm să evitaţi zona atacului", a anunţat poliţia din Munster, pe Twitter.

 

 

Știrea inițială

 

Este alertă de securitate în Germania după ce o maşină a intrat în oamenii care stăteau la o terasă în Münster, un oraș din nordul landului Renania de Nord - Westfalia, transmite Digi 24 care citează Spiegel online. 

 

Sunt mai mulţi morţi anunţă presa locală. Poliţia a confirmat doar că există victime, confirmă doar numărul răniților, cel puţin 30, ulterior a revenit și a spus 50. Mai multe maşini de poliţie şi salvare intervin. Nu este clar ce s-a întâmplat.

 

Potrivit martorilor, o dubă a intrat în viteză în piaţă şi i-a lovit pe oamenii care se aflau la o terasă.

 

Poliția le-a cerut cetăţenilor să evite sau să părăsească centrul oraşului pentru ca salvatorii să poată acţiona mai rapid. Nu este clar dacă incidentul este un accident sau un atac.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22