Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Europarlamentarul Siegfried Mureșan trece de la PMP la PNL. PMP îi cere demisia din PE
Dora Vulcan - - - -
2018-05-04
Actualitate Interna
2

Siegfried Mureșan, europarlamentar ales pe listele Partidului Mișcarea Populară, trece la PNL, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Mureșan este purtător de cuvânt al Partidului Popular European, cel mai mare grup politic din PE. Partidul National Liberal este și el membru al familiei PPE.

 

 

UPDATE - PMP i-a cerut demisia din Parlamentul European

 

​PMP îi cere demisia din Parlamentul European: a negociat cu PNL, unde "i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare" din 2019

 

"Suntem informați că tânărul europarlamentar Siegfried Mureșan și-a încheiat negocierile și a optat pentru Partidul Național Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. 

 

Având în vedere principiile morale înalte afișate până acum în spațiul public și în relațiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureșan, îi cerem ferm să demisioneze și din Parlamentul European, pentru ca partidul să își poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014.

 

Facem această solicitare pentru ca PMP să își poată menține reprezentarea în Parlamentul European. Avem speranța că Siegfried Muresan nu se va compromite, continuâd să ocupe un loc care a fost câștigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-și eticheta de traseist”, se spune în comunicatul remies presei vineri de PMP.

 

 

TAGS : pnl pmp siegfried muresan demisie pmp europarlamentar ppe
Comentarii
?????? 2018-05-05
Apreciați că PMP ar trebui să conteste la CCR valabilitatea mandatului politic primit de europarlamentarul ce ar schimba formațiunea politică în perioada exercitării mandatului ?
Marius Nicolescu 2018-05-04
"PMP îi cere demisia din PE". Altceva nu mai cere PMP, partid nou cu oameni vechi. Și stricați în mizerabila joacă românească de-a politica.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2024
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22