Mitingul lui Dragnea pentru familia tradițională se amână din nou. Care e motivul

Dora Vulcan | 07.05.2018

Liviu Dragnea nu a dorit să avanseze o dată pentru organizarea mitingului „foarte mare” pentru susținerea familiei tradiționale, pe care tot el l-a anunțat, în urmă cu o lună, argumentând că legea de organizare a referendumului nu a fost încă promulgată.

Pe aceeași temă

 

 

  „Neavând legea (referendumului) promulgată, nu putem discuta de un calendar de acțiuni pentru ca nu avem momentul zero”, a spus Dragnea, luni, într-o conferință de presă, citat de Hotnews.ro. 

 

„Când o să avem legea promulgată o să ne intâlnim și discutăm pe ceva concret. Așa, vorbim discuții”, a adăugat el, susținând că există „doar problema datei”.

 

Liviu Dragnea a anunțat luna trecută că le-a propus social-democraților organizarea unui miting pentru susținerea familiei tradiționale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect

 

„Va fi un miting mare, foarte mare la București. Suntem pe ultima sută de metri de a adopta în senat modificările la Constituție. Dacă senatul adopta modificările cred că nu o să ne mai oprească nimeni”, a declarat Dragnea.

 

Legiferarea parteneriatului civil pentru comunitatea LGBT

 

Dragnea a pledat însă din nou pentru legiferarea parteneriatului civil în cazul comunității LGBT.

 

„În ce privește comunitatea LGBT trebuie găsita formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat”, a spus șeful PSD, care a cerut și legiferarea clară a situației familiilor monoparentale.

 

„Una nu o exclude pe cealaltă”, a comentat acesta, adăugând că „deja se lucrează cu asociații din acea zonă (a comunității LGBT)”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22