Dăncilă: Nu-mi voi da demisia sub nicio formă atât timp cât am sprijinul lui Dragnea

Redactia | 10.05.2018

Premierul Dăncilă a declarat joi, la ședința organizației de pensionari PSD, că nu va demisiona din funcția de prim-ministru atât timp cât președintele PSD, Liviu Dragnea, și coaliția de guvernare o susțin. Ea a mai declarat că este un om responsabil și nu vrea instabilitate, a transmis Digi.24.

Pe aceeași temă

 

 

Dăncilă a mai spus că nu vrea să-și dezamăgească electoratul și pe președintele partidului, Liviu Dragnea, și va duce până la capăt programul de guvernare.

 

”Nu-mi voi da demisia sub nicio formă atâta timp cât am sprijinul preşedintelui partidului, al coaliţiei de guvernare şi atâta timp cât am sprijinul dumneavoastră”, a afirmat Viorica Dăncilă.

 

DĂNCILĂ: PENTRU CĂ ATUNCI CÂND CREEZI INSTABILITATE PĂRERILE DIN EXTERN NU SUNT CELE CARE CONTEAZĂ

 

”Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar şi am responsabilitate faţă de cetăţenii României şi faţă de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în ţara mea, pentru că atunci când creezi instabilitate părerile din extern nu sunt cele care contează pentru ţara noastră. Eu vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al creşterii economice şi vreau să duc la capăt mandatul cu care am pornit la drum”, a afirmat Viorica Dăncilă.

 

Dăncilă a declarat că România are creştere economică şi merge pe drumul bun.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni seară, că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă, pentru "a face loc unor oameni responsabili şi competenţi". "Este din ce în ce mai vizibil că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă", a arătat preşedintele. El a mai spus, comentând execuţia bugetară pe primul trimestru al acestui an, că PSD că este incapabil să ţină ordine în finanţele publice, iar după trei prim-miniştri şi tot atâţia şefi la ANAF, cel mai vizibil efect este incertitudinea şi lipsa de predictibilitate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22