Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ministrul de Interne Carmen Dan, mesaj lacrimogen în apărarea condamnatului Dragnea
Dora Vulcan - - - -
2018-06-21
Actualitate Interna
5

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susţine că sentinţa de joi a Instanţei supreme în dosarul “DGASPC Teleorman” prin care Liviu Dragnea a fost condamnat este “una politizată”, adăugând că este convinsă că preşedintele PSD îşi va demonstra nevinovăţia.

 

 

 

Mesajul postat de ministrul de Interne pe pagina sa de Facebook

 

 Cumpătarea este o dovadă de înțelepciune și, atât timp cât lupta nu s-a dus până la capăt, consider că este mai bine să taci inteligent, decât să jubilezi gratuit...

 

Nu este pentru prima dată când eu și colegii mei de partid trebuie să ne arătăm unitatea și tăria de caracter în fața unor momente grele. Am fost și voi fi alături de președintele partidului, Liviu Dragnea, şi sunt convinsă că, până la final, își va demonstra nevinovăția. Nu este o decizie definitivă! Este evident că această sentință este una politizată. Este răspunsul vindicativ nu numai la presiunea străzii, ci și la încercarea autorităților legislative și executive de a reforma statul de drept, acela real! De a armoniza legislația respectând Constituția și deciziile CCR, așa cum se întâmplă în orice democrație autentică!

 

Un moment ca cel de astăzi are o singură consecință: te întărește și, mai mult, te motivează să mergi mai departe. Asta am văzut eu acum la președintele partidului, Liviu Dragnea! Nu-l poate doborî o astfel de soluție, cum nu l-au îngenunchiat toate piedicile și strategiile… Și, în astfel de momente, când nimic nu mai corespunde firescului și logicii de bun simț, mai mult ca oricând, partidul strânge rândurile în jurul omului care arată că are puterea să rămână întotdeauna în picioare, cu demnitate și tărie de caracter!

 

Partidul Social Democrat va rezista tuturor presiunilor și își va duce până la final mandatul pe care românii i l-au încredințat! Rămânem cu toată convingerea alături de președintele Liviu Dragnea. Decizia de astăzi nu poate anula calitățile sale de om politic, de președinte care a adus partidul la cotele cele mai mari din istoria sa. Se apropie un an important, iar Liviu Dragnea poate face din nou istorie pentru PSD, împreună cu noi toți și având susținerea noastră!

 

 

 

TAGS : guvern psd dancila carmen dan interne mesaj lacrimogen condamnare dragnea
Comentarii
Liviu 2018-06-22
1. Mesajul poate fi semnat de Carmen Dan, dar e conceput de un om de condei - o canalie in slujba PSD- ului.

2. Mesajul e pasunist pentru ca trebuie priceput si de PSD-istii care l-au comandat - e o manea nenorocita.

3. COmentatorul "congo" dovedeste o gindire extrem de analitica insotita de umor de calitate...multumesc !
C.I. Nicu 2018-06-22
Cam gretos mesajul... In afara lipsei de caracter acum se vede si groaza fata de ce se va intimpla cind PSD nu va mai fi la putere. Strins uniti, solidari, toti acesti indivizi isi inchipuie ca pot sa infringa un sistem de legi, fara sa-si dea seama ca aceste legi ii protejeaza pe ei insisi de consecintele lipsei lor de caracter, ale lacomiei lor, a lipsei de respect si patriotism. Daca n-ar fi aceste legi, ei ar fi linsati de popor. Vezi Ceausescu, executat cu legea-n mina... Dar asa, poporul isi pune speranta in niste legi si nu se mai razvrateste.

Alo, doamna blonda, dati-ii un sut mustaciosului, puneti-va in fruntea bucatelor pe unul tolerabil si o sa va puteti continua sejurul la putere. Parerea mea!
danjarmeria lu' peste 2018-06-22
Analfabeto, nu vreti sa plecati amandoi in lume, daca tot va iubiti, si sa lasati tara asta in pace? Daca plecati, nici o paguba, dimpotriva!
emil 2018-06-21
La puscarie cu voi, ati transformat Politia Romana in cea mai odioasa mafie....
congo 2018-06-21
Alaturi, sub el, peste el... chiar nu ne intereseaza obiceiurile sexuale ale lui madam sacâz!
Total 5 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3805
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22