Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFJihadul ciorditorilor
2018-06-23
7
Ambâțul de a schimba regulile jocului fără a mai urma „abordarea procedural corectă”, întru anularea pedepsei lui Dragnea – închisoare 3 ani și jumătate – denotă voința fermă a Partidului Salvați Deținuții (PSD) de a merge „până la capăt”.

Cu Daddy Escobar în frunte, dar și prevenind implicit alte situații neplăcute ce ar putea afecta peștera de hoți a Partidului Național-Ciordist – național-ciordismul e singura doctrină politică pe care o putem atribui cu sens formațiunii cu sediul central în Kiseleff. Chiar și nociva Comisie (C)iordache s-a dovedit prea lentă și ineficientă pentru partidul hoților disperați de la putere. Prin urmare, (C)iordache – tot el, desigur, asistat de alte lumini juridice precum Nicolicea – va trece la altă însărcinare. Deja își suflecă mânecile și își pregătește pixul ca să modifice Codul Penal printr-o nouă OUG „nucleară”, anunțată deja de PSD, care va institui prin fiat pragul pentru abuzul în serviciu convenabil lui Daddy: 200.000 de euro.     

 

  România poate deveni în cel mai scurt timp, în virtutea politicii național-ciordiste și teroriste a PSDragnea, dictatura hoților, mafioților și a celor care comit „modeste” abuzuri în serviciu. Cu președintele suspendat sau nu – momentan, se pare că a căzut planul suspendării, din cauză că lipsește sprijinul ALDE. Nu contează dacă jihadul ciorditorilor afectează credibilitatea țării sau „cooperarea judiciară a României cu celelalte state UE”, cum a prevenit deja ambasadoarea Franței la București, în legătură cu modificările CPP. Pieile emulilor autohtoni ai lui Al Capone sunt prea importante pentru un partid a cărui unică rațiune de a fi pare aceea de a le proteja – fac excepție câteva declarații politice mai responsabile, precum cea a Ecaterinei Andronescu despre ordinea priorităților (mai întâi țara, pe urmă politicienii PSD).  

 

  Național-ciordismul e favorizat și de lacheul constituționalist Tudorel, care i-a suflat lui Dăncilă o ripostă acidă, în termeni de „neconstituționalitate”, imediat după decizia în primă instanță a ÎCCJ de joi, 21 iunie, ce vizează o rețea județeană de angajări fictive a lui Daddy și, horribile dictu, pe Daddy însuși. Pentru Tudorel, decizia ÎCCJ s-ar fi bazat pe interpretarea greșită a unei decizii a CCR. În susținerea acestui pseudo-argument, Tudorel a invocat opinia separată a unuia din judecătorii aflați în minoritate, în completul de judecată care a dat sentința. Tudorel deschide astfel calea valorificării politice a punctelor de vedere minoritare și a opiniilor separate din cadrul unui complet de judecată. Cum ar fi dacă și Iohannis și opoziția ar invoca doar opiniile separate ale judecătoarei Livia Stanciu, în locul deciziilor CCR? Firește, totul e interpretabil. Diferența fiind că Tudorel și național-ciordiștii pe care îi slujește abuzează agresiv de hermeneutica juridică. Chestiunea a fost, se pare, sintetizată lucid de un vicepreședinte PSD, citat pe surse, care le-ar fi spus colegilor săi de partid: „Nu avem cum să îi cerem lui Iohannis să respecte o decizie a Curții Constituționale când îți pui lacheii să spună că decizia ÎCCJ este una politică.” 

 

 Pe scurt, autoritatea justiției din România e luată cu asalt de național-ciordiști: Tudorel, Dan, Dăncilă, Manda, Tăriceanu, diverse filiale județene ale PSD. Cum își închipuie acești politicieni slugarnici care bocesc în jurul lui Daddy, condamnatul la pușcărie, că îi va mai lua cineva în serios când afirmă că deciziile CCR sunt „sfinte” (când le convin lor)? Cu ce autoritate vor mai insista ei asupra obligativității demiterii de către Iohannis a lui Kovesi? 

 

  PSD e așadar, în modul cel mai fățiș, partidul salvării naționale a mafioților și aventurierilor politici ambițioși – cu orice mijloace. Dacă argumentele juridice se dovedesc ridicole, intervine propagandistic o altă bocitoare din camarilă: Rovana Plumb, amendând bucuria firească a oamenilor după condamnarea lui Daddy cu executare – vai, vai, cum se bucură ei de „necazul unui om” etc. Nu un biet om, totuși, ci un tiran bățos, abuziv și viclean, care întoarce țara cu susul în jos, minte cum respiră și se dă peste cap, cu toți curtenii lui, să schimbe legile ca să scape de închisoare. 

 

Așadar, pentru PSD, acest partid mafiot pur și dur, orice justiție neconvenabilă este „arbitrară”. Doamna Dăncilă, care știe că „orice om îi este frică” de o condamnare penală a scos și această perlă, după condamnarea zeului ei politic: „Legea este încă sub influența arbitrariului.” Da, dragă doamnă, o lege perfectă va fi acea ordonanță fabricată în laboratoarele ciordăchești, pe care o veți semna zelos: ordonanța după care e frumos și bine să mai comiți și tu câte un abuz, dacă nu depășești măsura stabilită non-arbitrar de lacheii șefului. Doamna Dăncilă ar putea juca cu succes în teatrul absurd, dacă nu ar fi într-o poziție așa „privelegiată”.

 

 Prin urmare, ne așteaptă un nou atac politic jihadist marca Dragnea-Iordache. Susținut de mandarini gen Tudorel și de haremul partinic loial lui Daddy Cool, de data asta înfipt solid la guvernare (fără băieți de genul lui Grindeanu și Tudose), în frunte cu neclintita doamnă premier care abia așteaptă să gireze, evident fără să înțeleagă nimic, „arbitrariul” total. Adică urmează o lovitură de stat a jalnicei „la famiglia” strâns unită în jurul macho-ului condamnat care vrea să răstoarne masa și „să-i spargă” pe opozanți cu pumnul ordonanțelor Guvernului, schimbând peste noapte legile statului.

 

 Acest guvern periculos compus din marionetele lui Dragnea bin Laden ar trebui oprit prin moțiune de toți cei care mai sunt responsabili în Parlament. Liderul PNL ar trebui să renunțe la inflexibilitățile de operetă și să ajungă la un compromis cu Victor Ponta și pesediștii care nu sunt de acord cu mafia ciorditorilor și haremul guvernamental al condamnatului. Să fim serioși, Guvernul Dăncilă nu poate fi înlocuit realist cu un guvern liberal, în acest moment. Dacă Ludovic Orban nu înțelege asta și ține morțiș la formula ori el prim-ministru, ori țara pe butuci, înseamnă că e incapabil să iasă din logica feudală care domină și în PSD, partidul de care PNL a divorțat nu de mult, cel puțin formal. Nu trebuie să „dea cu parul”, ci doar să raționeze puțin. Pentru că, vorba doamnei Andronescu, „țara este mai importantă” decât orice politician.

 

TAGS : Dragnea condamnat abuz serviciu Ordonanta dancila tudorel toader Iordache jihad
Comentarii
nidru 2018-06-25
Corect spus doctrina national-ciordista.
Camelian Propinatiu 2018-06-23
Pentru cine fură mult, suma fraudată de la copii e mică. Simbolic e însă mare. La foametea ceauşistă, s-a practicat în RSR furtul de alimente de la orfelinate.
MIHAI 2 2018-06-24
Fondul de salarizare alocat unei institutii nu se poate
folosi // la copii/ ci doar pentru salarizare.

Dar ideea de a pune in balantza //lacrimile orfanilor// este excelenta,
pentru ca votantii bizoni ai PSD sunt mari amatori de telenovele
si vor fi mult mai eficient zdruncinati in convingerile lor decat simpla indignare antiinfractionala
pe care probabil Nea Vasile - Matriterul nici nu o impartaseste intrucat si el are in sarsana
doua robinete de 12 luate de la firma unde este angajat.

Este regretabil ca ideea asta cu furatul de la copii nu a fost utilizata mai demult...
decand Dragnea tot tragea de acest proces. Dar este extrem de incurajator ca - in 48 de ore
de la prima evocare a temei ea a fost preluata in unanimitate , dovada la dispecerat
nu sunt disfunctionalitati. Nu mai spun de plusul de creativitate al anumitor vectori
care isi merita admiratia si rasplata


MIHAI 2 2018-06-23
Eu am spus demult ca ceea ce se face in numele unei majoritati obtinute prin alegeri
este intotdeauna ACTIVITATE TERORISTA. , dar si mai expresiva este
recurgerea la JIHAD de catre distinsa autoare a articolulului.
Sa ne amintim de exemplu ca singura activitate onorabila si constructiva
a fost in ultimii ani desfasurata la nivel statal de o entitate care nu fost niciodata viciata - tocmai
pentru ca fost separata de maleficul proces electoral si de asa zisa vointa populara exprimata aiurea
prin buletine de vot, iar nu prin lucida voce a strazii.
Asadar numarul mare de voturi nu justifica niciodata nimic - decat cel mult refuzul
de a respecta deciziile Curtii Constitutionale.
Dragnea si ai lui au ramas incremeniti in proiect - la momentul decembrie 2016 - sedusi de
victoria lor pe cat de clara pe atat de jalnica a biletelelor bagate in urna,

dar a uitat ca fortele vii ale acestui popor
au aruncat la pubela istoriei acele asa zise buletine de vot in mai putin de 60 de zile
(cu tot cu Craciunul, Anul Nou, Boboteaza si 26 ianuarie - ziua lui Niculae care nici el nu se prea formaliza cu votatul.
emil 2018-06-23
Nu mai aruncati petarde de acoperire. Mafia a fost generata numai de fortele de ordine protejate institutional - jandarmeria siciliana si politie - nu de politicieni, plugari, patroni, ori ambasadori - Daddy e doar un pion vremelnic.in slujba lor.
Alina Ion 2018-06-23
Tara intelege. Limpedea separare a apelor a ajutat-o.
andrei 2018-06-23
A innebunit de tot nebunul! Chiar va declansa Jihadul! Trebuie oprit cumva.
Total 7 comments.
Recomandari
4893
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22