Paul Stănescu către PSD-iști: Cu arma la picior, pregătiți pentru când fluieră Dragnea

Redactia | 23.06.2018

Paul Stănescu, vicepreședinte PSD, este cel mai războinic social-democrat. Acesta le-a cerut tinerilor PSD-iști, prezenți la alegerile pentru desemnarea liderului din Olt, să fie pregătiți cu „arma la picior” pentru când o să-i cheme Dragnea la București, relatează Mediafax.

Pe aceeași temă

 

 

 

Președintele organizației OLT a PSD, Stănescu le-a spus tinerilor social-democrați olteni că le mulțumește pentru că au spus prezent și pentru modul cum s-au organizat la mitingul organizat de PSD-ALDE în Capitală în 9 iunie. Totodată a ținut să-i informeze că e posibil să mai fie aduși încă o dată în București.

 

Tor cu această ocazie, Stănescu a spus că a verificat ce interese au cei care protestează în fața Guvernului împotriva legilor justiției și a aflat că „au alte interese, interesele altora”, fără să specifice ce înțelege prin „interesele altora”. „Nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt”, păstrând secretul doar pentru el, dar războinicii PSD-iști să stea cu „arma la picior” (prazul) și când Dragnea o sa-i fluiere, să vină mintenaș la București.

 

”Apreciez foarte mult ce aţi făcut şi aţi avut un moment în care m-am bucurat enorm, mitingul de la Bucureşti, când v-aţi organizat foarte bine şi cred că PSD Olt n-a răspuns niciodată aşa de bine la un asemenea mare eveniment pe care partidul l-a organizat la nivel naţional. Am văzut că au fost şi persoane mai în vârstă ca mine, dar au fost foarte mulţi tineri. M-am bucurat că de la Olt aţi venit foarte mulţi şi fac apelul la voi: să ştiţi că în următoarea perioadă, uitându-ne cu toţii pe scena politică, trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată «cu arma la picior», este posibil să mergem din nou la Bucureşti şi v-aş ruga să mergem cât mai mulţi să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în faţa Guvernului, acolo, în Piaţa Victoriei, care de fapt nu reprezintă interesele naţiunii, ci alte interese. Am verificat aceste lucruri şi au alte interese, interesele altora. Nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, «cu arma la picior», când preşedintele va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti”, a declarat Stănescu.

 

Stănescu e hotărât să meargă până la capăt ca de altfel întreaga armată PSD-istă și a cerut unitate de nezdruncinat în jurul liderului Liviu Dragnea, pentru că nu mai are unde să întoarcă și timpul a expirat. În acest context a amintit de autostrăzi și alte obiective, în special de puterea ocultă care i se opune.

 

”Nu mai există loc de întors, România nu mai are timp să piardă timpul. Nu s-au îndeplinit obiective, autostrăzi, tot ce vreţi, pentru că în ţara asta au fost unii care n-au vrut să facem lucru, au fost guverne... De fapt, din 2000, nu partidele care au fost la guvernare au avut puterea. Partidele au avut doar guvernarea, puterea, din păcate, a fost ocultă, a fost în altă parte”, a conchis Stănescu.

 

La final, pentru că „dacă ești conștient și normal la cap”, vicepremierul Stănescu a spus că îl va pune în locul lui, la șefia organizației PSD Olt, pe Marius Oprescu, șeful Consiliului Județean și președintele executiv al PSD Olt.

 

”Astăzi fac public un lucru: nu că mă bate gândul, sigur mă voi retrage de la preşedinţia organizaţiei Olt şi am să-l propun colegilor mei pe Marius Oprescu să preia frâiele organizaţiei PSD Olt. Vine o vreme, dacă eşti conştient şi normal la cap, când trebuie să te dai la o parte pentru că fizic lucrurile vin de la sine”, a declarat Paul Stănescu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22