Victor Ponta face publică o fotografie cu el și Dragnea într-o vilă a „statului paralel”

Redactia | 26.06.2018

Victor Ponta a publicat, marți seara, un avertisment la adresa lui Liviu Dragnea! Alături de un text, Ponta a oferit și o poză cu el și cu Dragnea la una dintre vilele SRI, celebra K2: „Știe el că am mai multe, știu că va înțelege mesajul meu”.

Pe aceeași temă

 

 

 

Victor Ponta îl atacă dur pe Liviu Dragnea exact cu o zi înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură. Fostul premier îl acuză pe Dragnea că a negociat cu statul paralel dosarele sale, iar Comisia SRI a folosit-o doar ca instrument de negociere.

 

Ce a scris Victor Ponta pe Facebook:

 

„Astept ca “harabagiii” lui Dragnea sa spuna ca si Ion Cristoiu este “tradator” , vandut “Statului Paralel”, “securist” bla bla - poate o sa il sune Dragnea in emisiune la Antena 3 sa ii spuna direct?!?

 

Maine este o motiune de cenzura la adresa Guvernului / chiar daca nu exista sanse sa fie adoptata trebuie sa folosim acest moment pentru a discuta despre adevaratele probleme ale guvernarii : inflatia uriasa si cresterea creditelor, deficitul bugetar si comercial galopant, lipsa investitiilor publice si a absorbtiei fondurilor europene , politizarea si capusarea companiilor de stat, abandonarea proiectelor de infrastructura mare sau de mediu, samd!

 

Il avertizez pe Liviu Dragnea sa nu paraziteze discutia de maine de la motiunea de cenzura cu acele minciuni stupide si propaganda sinistra a “luptei cu Statul Paralel” / Liviu Dragnea stie foarte bine ca acesta este o manipulare a consilierilor sai - nu a existat niciodata un “Stat Paralel” ci doar institutii ale Statului Roman care au functionat mai bine sau mai rau - iar Liviu Dragnea a luptat si lupta si azi sa intre in gratiile acestor institutii si sa negocieze cu acestea - iar atunci cand nu le poate folosi in interesul sau le ataca sub denumirea de “Stat Paralel” ; daca justitia l-a condamnat Dragnea intelege ca nu a “negociat” destul de bine cu “Statul”!

 

Spre deosebire de George Maior sau Eduard Helvig ( care au obligatia institutionala de a nu riposta la mizeriile lui Dragnea) eu am tacut din respect fata de Statul Roman si din jena de a “spala in public” rufele murdare ale “camaradului Liviu”!

 

Asa ca m-am decis sa prezint o fotografie - avertisment pentru Dragnea ( stie el ca mai am multe/ stiu ca va intelege mesajul meu, stiu ca moare de frica celor de care a spus ca nu ii este frica , si ii cer ca maine sa ne lasesa discutam in Parlament despre problemele guvernarii fara sa isi mai puna Propaganda sa ne intoxice cu marota “Statului Paralel” !”

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22