Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea: PSD i-a cerut lui Meleșcanu să-l recheme din SUA pe ambasadorul George Maior
Dora Vulcan - - - -
2018-09-01
Actualitate Interna
0

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anunțat sâmbătă, după ședința Comitetului Executiv al partidului, că i s-a cerut premierului ca ministrul de Externe Teodor Meleșcanu să demareze procedura de rechemare de la post a ambasadorului României în SUA, George Maior.

 

 

 

 Îmi aduc aminte de încă o solicitare transmisă doamnei premier (n.r.: în ședința PSD), ca Teodor Meleșcanu să pornească procedura de rechemare în țară a ui George Maior. Știți procedura: Ministerul de Externe- premier-președinte", a declarat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

 

George Maior, actual ambasador al României în SUA și fost director SRI, a declarat luni, referitor la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani, avocat al președintelui Donald Trump, că aceasta este expresia unui lobby inițiat de forțe interesate să apere persoane cu probleme cu legea.

 

"Un personaj spumos și extrem de combativ în discuțiile din Statele Unite, nu știu dacă mai e avocatul lui Donald Trump. În orice caz, ea este expresia unui lobby, inițiat de anumite forțe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiția, asta vă spun clar", a declarat, luni, George Maior, ambasadorul României în SUA.

 

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal și fost primar al New York a transmis o scrisoare președintelui Klaus Iohannis și altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI și stoparea presiunile asupra judecătorilor.

 

foto Adevărul

TAGS : psd cex rechemare ambasador george maior
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1633
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22