Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Întrunire ad-hoc în biroul lui Dragnea, înaintea ședinței decisive a CEx de vineri
Dora Vulcan - - - -
2018-09-20
Actualitate Interna
1

Liviu Dragnea poartă discuţii în biroul său din Parlament, cu mai mulţi lideri PSD, printre care Adrian Gâdea şi Laurenţiu Nistor. Şedinţa are loc înaintea Comitetului Executiv Naţional de vineri, convocat în urma apariţiei unei scrisori prin care i se solicită demisia preşedintelui partidului.

 

 

 Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut joi seara, în biroul său de la Camera Deputaţilor, o întrunire cu liderul PSD Teleorman - Adrian Gâdea, cu liderul PSD Hunedoara - Laurenţiu Nistor, cu liderul PSD Neamţ - Ionel Arsene, dar şi cu consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov.

 

Potrivit unor surse din interiorul partidului, citate de Mediafax, discuţiile au loc în urma apariţiei unei scrisori semnată de mai mulţi lideri PSD, prin care i se solicită demisia lui Liviu Dragnea.

 

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

 

După apariţia scrisorii, PSD a anunţat convocarea Comitetului Executiv Naţional, vineri, de la ora 12:30.

TAGS : psd dragnea sedinta parlament
Comentarii
emil 2018-09-20
Cu sau fara demitere, vrednicul Dragnea lucreaza ca moroi ce trage multa lume dupa el.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1126
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22