Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Hannes Swoboda: trebuie să ne despărțim de membrii controversați cum sunt cei din România
Redacția - - - -
2018-10-10
International
3

Social-democratii europeni trebuie sa scape de membrii controversati "precum cei din Romania", spune Hannes Swoboda, fostul lider al socialistilor din Parlamentul European.

 

 

 Hannes Swoboda a fost lider al Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, cunoscut ca S&D, puternicul grup politic din Parlamentul European din care face parte si PSD, scrie Ziare.com.

 

"Social-democratii din Europa au nevoie de un amplu proces de reinnoire", sustine Swoboda intr-un interviu acordat agentiei austriece de presa APA, preluat de News.at.

 

"În termeni concreți, familia politică trebuie să se despartă de membrii controversați cum sunt cei din România, ai cărer lideri politici au prea puțin de-a face cu social-democrația”, spune fostul lider al socialiștilor europeni Hannes Swoboda.

 

Austriacul precizeaza ca imaginea social-democratilor are de suferit cand este asociata cu persoane sau partide care nu respecta principiile fundamentale ale familiei politice.

 

"Acest lucru trebuie spus anumitor partide. Nu merge asa. Este in detrimentul social-democratilor, sunt afectati de asocierea cu persoane sau partide care nu respecta principiile noastre fundamentale", a mai spus Hannes Swoboda.

TAGS : pe hannes swoboda membri controversati romania
Comentarii
emil 2018-10-10
Dar nu socialistii UE s-au folosit de voturile socialistilor romani corupti in PE ?
Gheorghe Popescu 2018-10-11
Stai linistit, nu vorbeste de rusii tai.
vlad 2018-10-11
pai e simplu, daca se dezic de ei si ii dau afara nu se vor mai putea folosi de voturi...
Total 3 comments.
Mai multe din International
3891
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22