A fost prins autorul crimei și violului din comuna Corbu, care și-a recunoscut faptele

Laurentiu Gheorghe | 03.07.2021

Polițiștii au reținut un tânăr de 29 de ani din Corbu care a recunoscut că a comis faptele deoarece s-a enervat că nu a găsit suficienți bani în casă.

Pe aceeași temă

Tânărul de 29 de ani care a ucis un bărbat din Corbu şi i-a violat fiica a fost reţinut pentru 24 de ore, el recunoscând fapta şi a povestit anchetatorilor că a dorit iniţial să jefuiască familia respectivă, dar pentru că nu a găsit ce dorea a comis faptele respective, transmite News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, criminalul are 29 de ani şi este din localitatea Corbu, fiind vecin cu victimele sale.

El a mers vineri dimineaţă la locuinţa acestora, a intrat peste familia respectivă, încercând să o jefuiască. Supărat că nu ar fi găsit ceea ce dorea, el s-a enervat şi a ucis un bărbat de 41 de ani, cu maceta pe care o avea asupra sa, iar pe una dintre fetele acestuia a violat-o, după care a fugit.

El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, iar în urma percheziţiei făcute la locuinţa bărbatului au fost găsite şi maceta, dar şi alte obiecte pe care le luase din casa victimelor.

Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Constanţa, iar sâmbătă va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța anunțase de vineri seară că un suspect este deja audiat.

Vineri dimineață, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat vineri dimineață, despre crima de la Corbu, că anchetatorii au un cerc de suspecți și consideră că este vorba de ore până când suspectul va fi reținut. El a mai afirmat că în acest caz este vorba de “un dement” care a intrat peste o familie în casă.

În noaptea de joi spre vineri, un bărbat cu cagulă a intrat în casa unei familii din localitatea Corbu, a înjunghiat un bărbat și i-a violat fiica de 20 de ani. După fapta sa, agresorul a fugit.

Fratele celui decedat a declarat că „m-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.”

”Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și...”, a spus fratele celui înjunghiat.

Apelul la 112 a fost făcut de sora cea mică, aceasta anunțând că sora ei a fost violată și că tatăl ei a fost înjunghiat.

Potrivit sursei citate, bărbatul care a intrat peste familie, în casă, purta cagulă și mănuși. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica.

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22