A murit inca unul dintre ranitii de la #Colectiv. Numarul victimelor a ajuns la 65

E.b. | 30.07.2017

La un an si 9 luni de la incendiul din Clubul Colectiv un alt ranit a incetat din viata. Numarul celor care si-au pierdut viata in urma acelei tragedii a crescut astfel la 65.

Pe aceeași temă

 

 

"65! Numarul victimelor dupa tragedia Colectiv creste. Dumnezeu sa te odihneasca, Razvan!", se arata in anuntul postat pe pagina de Facebook a Asociatiei Colectiv GTG 3010.

 

Numele complet al celui care a incetat din viata nu este precizat, insa cei care au postat anuntul mentioneaza: "Este confirmata stirea, dar nu avem mai multe informatii". Informatiile de pe grupurile de Facebook create in urma tragediei de la Colectiv arata ca Razvan a renuntat sa lupte si s-ar fi sinucis.

 

Cei care il cunosc povestesc ca Razvan si-a pierdut logodnica in incendiul din Colectiv, pe Valentina Florea, careia i se spunea Tina. Chiar inainte sa izbucneasca incendiul, Tina s-a dus la toaleta. Razvan a reusit sa iasa, tarat de oamenii care se buluceau spre iesire, insa Tina nu a supravietuit tragediei.

 

Razvan i-a gasit cadavrul la morga, el fiind cel care a identificat-o. Tina nu a murit din cauza flacarilor, ci sufocata din cauza fumului, in baia clubului. Ea avea 28 de ani.

 

Un an si noua luni de la tragedie

 

Pentru acest weekend a fost anuntat evenimentul "Noapte alba la #Colectiv", in care toti cei care vor sa aprinda o lumanare si sa se roage pentru tinerii care si-au pierdut viata in urma incendiului din 30 octombrie 2015 o pot face impreuna.

 

"In data de 30 iulie, incepand cu orele 20.00 si pana la orele 8.00 dimineata, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte alba la #Colectiv', intrucat se implineste un an si noua luni de la cumplita tragedie care ne-a indoliat inimile pe vecie.

 

Haideti sa ne revedem si sa nu ii dam uitarii pe cei care nu se mai afla fizic printre noi. Sa venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumanari, candele, fotografii", este mesajul postat pe pagina evenimentului.

 

Zilele trecute, in spatiul din Piata Bucur a fost amplasat monumentul special dedicat victimelor de la Colectiv.

 

Pana astazi, bilantul deceselor era de 64 de persoane - 27 de decedati chiar in noaptea fatidica, iar 37 ulterior, in spitalele din tara si din strainatate.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22