A început campania. Raețchi, huiduit în Ferentari. PNL spune că PSD a organizat scandalul

Iulian Popescu | 28.02.2016

Ovidiu Raeţchi, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, a fost huiduit de câțiva locuitori din Ferentari, fiindcă i-ar fi făcut țigani în niște texte mai vechi. Raețchi spune că nimic nu-i adevărat și că totul a fost orchestrat de oamenii PSD.

Pe aceeași temă

 

Totul s-a întâmplat sâmbătă, când Raețchi a participat la un eveniment “Eu cu cine votez?” organizat de Asociația „Bucureștiul meu drag”.

 

„Haideti sa cunoastem Bucurestiul si pe cei care vor sa-l gospodareasca. Incepem un sir de excursii prin Bucuresti impreuna cu candidatii la primarii, indiferent de culoarea lor politica.

Va propun ca prima plimbare sa fie in sectorul 5 impreuna cu domnul Ovidiu Raetchi (www.ovidiuraetchi.ro), candidat la primaria sectorului 5.

Ce legatura exista intre Ferentari, Rahova, casa poporului si Cotroceni? Toate sunt in sectorul 5 iar domnul Ovidiu Raetchi ne va spune cum le va impaca atunci cand va fi primar”, anunța asociația pe pagina sa de Facebook.

 

În Ferentari, Raețchi, apropiat al Alinei Gorghiu, a fost însă huiduit și alungat de câțiva locuitori. Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5 spune că totul a fost orchestrat de membri ai organizației locale a PSD, dovadă fiind și imaginile în care apar câțiva social-democrați care filmează scenele cu Raețchi.

 

Cum a comentat Raețchi pe Facebook cele întâmplate: „A aparut si filmul manifestatiei „spontane” de protest din Ferentari impotriva "golanului Raetchi" si a grupului de arhitecti si fotografi de la Asociatia Bucurestiul meu drag care m-au invitat la o plimbare la pas prin Capitala.

Bietii oameni care racneau la indicatiile presedintelui executiv PSD Sector 5 n-au nicio vina - sunt doar victimele unui sistem politic care spera sa-i tina captivi inca 25 de ani.

In saracie lucie si dispret administrativ. I-am lasat sa-si faca treaba si sper sa fie ajutati pentru asta”, scrie candidatul PNL.

 

În filmarea postată pe youtube.com, spre sfârșit, la minutul 4.10, se aude o voce care-l întreabă pe cel care filmeză: Minutul 4.15: "A iesit bine, ma?!?", referindu-se, probabil, la primirea pregătită liberalului în Ferentari.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22