Acord pentru convocarea Biroului Parlamentului Reunit, luni, la ora 13, in cazul numirii lui MR Ungureanu la SIE (SURSE)

P.c. | 25.06.2015

Pe aceeași temă

Conform unei informatii aparute pe surse, membrii birourilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului ar fi ajuns la un acord in privinta unei intalniri pentru fixarea unui calendar in privinta votului în plen legat de propunerea preşedintelui Klaus Iohannis de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de director al SIE. Biroul Parlamentului Reunit se va intruni luni, la ora 13.00, potrivit unor surse politice, citate de stiripesurse.ro

 

PNL, cu ajutorul unei treimi din membrii Birourilor permanente, ar putea forta convocarea acestora mai devreme, insa risca sa nu aiba cvorum de sedinta.

 

CITITI SI: VIDEO Mihai Razvan Ungureanu, nominalizat de presedintele Klaus Iohannis la sefia SIE. Ilie Sarbu: PSD voteaza IMPOTRIVA

 

PSD intentioneaza să amâne votul pentru sesiunea parlamentară de toamnă, insa PNL ar putea forţa, cu ajutorul UNPR, un vot în ultimele zile ale sesiunii de primăvară.

 

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu pentru functia de director al SIE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Iohannis i-a instiintat, printr-o scrisoare oficiala, pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare, urmand ca Parlamentul sa adopte o hotarare in acest sens.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22