Actorii Alexandru Arsinel si Vasile Muraru adera la interesul national al lui Oprea

Tudor Despina | 13.10.2015

Actorii Alexandru Arsinel si Vasile Muraru au decis sa se alature “interesului national” al lui Gabriel Oprea.

Pe aceeași temă

 

Cei doi actori s-au inschis in UNPR, un anunt in acest sens fiind facut, marti, de formatiunea vicepremierului:

 

"UNPR este un partid al usilor deschise si isi doreste ca tot mai multe personalitati sa se implice activ in viata politica, sprijinind interesul national si valorile nationale romanesti. Prin mesajul sau, UNPR isi propune sa atraga specialisti din cat mai multe domenii de activitate, de la economie la cultura si de la mediul academic, la cel sportiv.

 

Romania are profesionisti si oameni de valoare in toate aceste domenii, iar partidele trebuie sa apeleze in primul rand la experienta si la cunostintele lor atunci cand iau decizii. UNPR va continua aceasta politica de deschidere si va incerca sa aduca in echipa sa oameni de valoare, din cat mai multe domenii de activitate", se arata intr-un comunicat citat de Ziare.com.

 

Arsinel (76) si Muraru (58) se alatura altor persoane publice, in UNPR. Recent, sotia fostului tenismen Ilie Nastase , la randul sau senator UNPR, s-a inschis in partid, in august 2015.

 

"Brigitte Nastase a venit in partid datorita faptului ca sotul sau s-a inscris in UNPR. A venit la pachet cu sot cu tot si, avand in vedere ca ea are parintii aici si copilul din prima casatorie aici, ea sta aici trei-patru zile dintr-o saptamana, la Timisoara, l-am rugat pe domnul presedinte Gabriel Oprea daca poate sa o lase sa ajute partidul.

 

A venit la noi, postul era liber pentru ca presedinta femeilor, Ileana Turdesan, a ajuns functionar public. Ea s-a aratat interesata sa vina sa munceasca alaturi de noi. La noi, la partid, e ceva de lucru tot timpul", a declarat la acea vreme Ion Raducanu, presedintele UNPR Timis.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22