Acuzat de blat cu Ponta la prezidentiale, Traian Basescu vorbeste despre lichele

T.d. | 20.05.2015

Pe aceeași temă

Fostul presedinte Traian Basescu vorbeste despre “lichele” in contextul acuzatiilor privind un presupus blat cu premierul Victor Ponta in campania electorala de la prezidentialele din 2014.

Unele lichele încărcate în trecut şi de deontologie pro-băsistă, niciodată cerută de mine, sau aflate în cea mai înaltă funcţie în stat mă alocă unui blat cu Victor Ponta şi alte lichele tradiţionale încearcă să mă aloce ca blatist cu orgoliosul, fără prea multe principii şi prea mîndru de el, intervievat în “direct” de ARD”, scrie Basescu pe Facebook.

 

 

Eu nu sunt alocabil.De cîteva zile, văd că, nici mai mult, nici mai puţin, s-a reluat jocul din campania prezidenţială...

Posted by Traian Băsescu on Wednesday, May 20, 2015

 

Presedintele Klaus Iohannis a scris în noua sa carte ”Primul pas” că Traian Băsescu, fostul președinte al Romaniei, nu a inteles nici macar la sfarsitul celor doua mandate ale sale care este rolul unui presedinte in functie, facand campanie electorala pentru unul dintre candidati.

Iohannis a mai spus ca in campania electorala de anul trecut au existat mai multe indicii in privinta unui blat Ponta-Basescu.

Îmi amintesc că, la un moment dat, Traian Băsescu a afirmat că sunt un individ profund corupt, în timp ce PSD-ul derula, pe la diverse posturi TV, fel de fel de scenarii absurde, cu mine ca protagonist: casele pe care le deţin, aberaţiile despre traficul de copii, de care am tot fost acuzat, mafia retrocedărilor, pe care aș fi servit-o ca primar și câte și mai câte. Focurile încrucişate care mă vizau şi dintr‑o parte, şi din cealaltă sunt indicii puternice pentru un blat Ponta-Băsescu, dar nu am nici până în ziua de astăzi o dovadă indubitabilă în acest sens”, afirmă în carte şeful statului.

"Primul pas". noua carte a presedintelui Iohannis, reprezintă o continuare a cărții "Pas cu pas", publicată în 2014, și va fi lansată în 23 mai, la ediţia de anul acesta a Târgului Internaţional Bookfest, care are loc la Romexpo.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22