Adrian Busu, candidat ALDE la Parlament, are un "cult" pentru fostul sef al Securitatii

Dora Vulcan | 26.10.2016

Fost sef al Securitatii comuniste, generalul Iulian Vlad a fost primit cu nesfarsite obediente la Ramnicu Valcea de vicepresedintele CJ, candidat ALDE la Camera Deputatilor, Adrian Busu, transmite indiscret.ro.

Pe aceeași temă

 

 

 

Amintind de vremurile de trista amintire cand oficialilor regimului li se ridicau osanale, Adrian Busu – prezent la lansarea unei carti scrise de seful sau de cabinet, la care a participat si Iulian Vlad – a spus ca   "este o onoare deosebita sa ii avem in mijlocul nostru pe oamenii care au faurit, la un moment dat, Romania moderna". El a spus ca are "un cult" pentru fostul sef al Securitatii comuniste, generalul Iulian Vlad, informeaza publicatia locala indiscret.ro.

 

 

 

Declaratia de obedienta fata de fostul sef al Securitatii comuniste, facuta in vazul tuturor de Adrian Busu, candidat ALDE la Parlamentul Romaniei in anul 2016: 

 

 

"In numele Consiliului Judetean Valcea, al domnului presedinte Constantin Radulescu, al meu personal, va rog sa imi permiteti sa adresez un salut plin de respect invitatilor nostri, domnului general Iulian Vlad, domnului general Aurel Rogojan si echipei care i-a insotit. Pentru judetul nostru, este o onoare deosebita sa-i avem in mijlocul nostru pe oamenii care au faurit, la un moment dat, Romania moderna si au vegheat ca aceasta Romanie moderna sa nu se destrame. 

 Ii spuneam domnului general Iulian Vlad, inainte de a intra in aceasta sala, ca daca as fi fost plecat undeva, departe, veneam si pe jos la acest eveniment! Am un cult deosebit pentru acest om care a demonstrat ca in serviciile secrete romanesti s-a facut activitate profesionista. Si am fost mandru ca si inainte de 1989 se temeau unii de noi si nu intrau in Romania ca intr-un stat lipsit de aparare, iar dupa 89, cand profesionistii din serviciile secrete romanesti au fost obligati sa aiba alte preocupari decat cele normale, s-a vazut unde am ajuns. 
 

 


Domnilor generali, eu nu sunt un specialist in serviciile de informatii si din aceasta cauza consider o impietate ca eu sa evaluez activitatea dumneavoastra. Insa, ca simplu cetatean, ca roman, va spun ca ati ramas in mentalul colectiv. Ca si copilul meu stie cine a fost generalul Iulian Vlad si cine a fost generalul Rogojan. Pentru ca sunt mandru, ca roman, ca existati, ca ati putut sa impuneti ca Romania sa fie privita ca un stat care sta in picioare si nu in genunchi, si care ne-ati invatat ca indiferent prin ce vremuri vom trece, ideea de romanism, de nationalism, nu trebuie sa piara niciodata. 
 

 


Pentru acest lucru, va rog sa-mi permiteti sa ma inclin in fata dumneavoastra. Este o onoare pentru noi si va multumim inca o data."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22