Adrian Paunescu a murit

Fara Autor | 05.11.2010

Pe aceeași temă

Poetul Adrian Paunescu a murit vineri, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, anunta ziare.com.
Starea de sanatate a poetului si politicianului Adrian Paunescu s-a inrautatit in noaptea de joi spre vineri, a declarat dr. Serban Bradisteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiaca a Spitalului de Urgenta Floreasca.
"Starea de sanatate este extrem de grava. Au avut loc cateva opriri cardiace pe care le-am resuscitat, insa se pare ca boala depasaeste reusursele noastre terapeutice si nu stim in ce masura mai reusim sa facem fata in continuare. Prognosticul este extrem de grav", a declarat joi seara doctorul Serban Bradisteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiaca a Spitalului de Urgenta Floreasca.
Tot joi, Bradisteanu declara ca poetul a ajuns la spital cu inima functionand doar la 10% din capacitate si a fost reabilitat prin tratament. Acesta a mentionat ca poetul are nevoie de o inima noua, dar ca nu se poate realiza pana cand nu se reuseste restabilirea functiilor hepatice si renale.
Potrivit medicului Serban Bradisteanu, starea poetului Adrian Paunescu s-a inrautatit pe fondul unor suferinte mai vechi - diabet de 10-12 ani, - pacientul suferind de insuficienta cardiaca, renala, hepatica si respiratorie.
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22