Adrian Sarbu a fost eliberat si plasat in arest la domiciliu

M. B. | 26.05.2015

Pe aceeași temă

Patronul de presă Adrian Sârbu a fost eliberat marți seara, după ce magistrații ICCJ au confirmat decizia luată săptămâna trecută de judecătorii Curții de Apel București de a-l plasa în arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

 

Decizia este definitivă.

 

Pe timpul arestului la domiciliu, Sârbu este obligat să se prezinte în fața anchetatorilor sau judecătorilor de câte ori este chemat și nu are voie să comunice cu inculații, martorii și expertul din dosar.

 

Fostul șef al trustului Media Pro a fost reținut pe 2 februarie anul acesta și apoi arestat preventiv sub acuzația de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare.

 

 

"Nu sunt vinovat, totul este o farbricație", le declara atunci Adrian Sârbu, ridicând cătușele, jurnaliștilor care-l așteptau la ieșirea din Parchetul General. Imediat după transportarea sa la arest,  Mediafax (la care acesta deține pachetul majoritar de acțiuni) emitea în numele lui Sârbu un comunicat în care se spunea că dosarul a fost " fabricat la comanda lui Pontaghiţă şi a camarilei lor”,  și „are drept scop distrugerea Mediafax, Gândul, Ziarul Financiar, instituţii media  pe care le-am construit în ultimii 25 de ani şi pe care le-am menţinut independente politic”.

 

Citiți și: Adrian Sârbu a iesit cu CATUSE din PG: Cazul Mediafax este o FABRICATIE a lui Ponta si Ghita

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22