Ai nevoie de un avocat bun pentru afacerea ta? Apeleaza la echipa de specialisti Ad-Avocat.ro

Redactia | 22.01.2021

In cazul in care esti in perioada in care pui bazele unei afaceri este bine sa stii ca ajutorul unui avocat este esential in diferite aspecte administrative si legale.

Pe aceeași temă

Dincolo de redactarea si verificarea contractelor si documentelor importante, un avocat bun te va indruma in permanenta in tot ceea ce implica buna desfasurare a activitatii firmei, in conditii legale.

Daca te afli la inceput cu afacerea sau pur si simplu crezi ca acum este momentul pentru a te implica intr-o astfel de colaborare, un avocat business este specialistul de care ai nevoie acum. Vom vedea cum te poate ajuta in mod concret un avocat specializat in business law de la Ad-Avocat.ro si care sunt serviciile juridice oferite pentru firma.

De ce un avocat business?

Poti apela la un avocat business de la Ad-Avocat indiferent de stadiul de evolutie al afacerii tale. Un specialist in business law te poate ajuta in nenumarate situatii cu caracter juridic. Daca te decizi asupra unei colaborari de lunga durata, atunci vei avea acces la consultanta cu privire la tot ceea ce implica softuri de gestiuni, stabilire fluxuri de lucru, redactare act constitutiv, declaratii si diferite tipuri de contracte.

In cazul in care te afli in punctul de inceput al afacerii vei beneficia de evaluare si consultanta in ceea ce priveste cele mai bune moduri de actiune pentru intrarea cu succes pe piata si pentru o promovare care sa fie in acord cu dispozitiile legale curente.

De asemenea, un avocat business te va reprezenta de fiecare data, atunci cand va fi nevoie, in fata institutiilor precum Registrul Comertului, ANAF, ITM, DSP, etc. Atunci cand alegi un avocat pentru afacerea ta este bine sa iei in considerare experienta acestuia, cu ce tip de firme colaboreaza sau a mai colaborat in trecut si desigur, cat de accesibil este tariful pentru o colaborare constanta.

Cum te poate ajuta un avocat business?

Inca de la inceputul unei afaceri s-ar putea sa fie situatii in care ajutorul si sfatul unui avocat sa fie indispensabile. Este recomandat sa fii mereu la curent cu ultimele modificari legislative care tin de desfasurarea activitatii societatilor comerciale, iar un avocat te poate ajuta in orice moment in care ai dubii cu privire la o anumita actiune pe care vrei sa o intreprinzi.

De asemenea, un avocat specializat in business law te va scoate din multe incurcaturi si situatii limita, cum ar fi contestarea unor amenzi sau evitarea unei astfel de circumstanta. Daca te afli la inceput si tot ceea ce ai este ideea pentru o afacere, un avocat bun te va ajuta cu tot ceea ce implica pasii de infiintare a firmei. Dintr-o data totul nu va mai fi asa complicat si te vei bucura de un inceput in forta a afacerii tale. Nu te vei mai incurca in detalii care tin de intocmirea de documente si de completarea de formulare, care se pot dovedi uneori, adevarate provocari.

In plus, vei beneficia mult mai mult daca alegi o colaborare de lunga durata cu un avocat, fata de situatiile in care apelezi din cand in cand la serviciile unei case de avocatura. Vei economisi bani si vei avea siguranta ca, in orice moment poti avea accesul la consultanta juridica de calitate.

Colaboreaza cu un avocat business indiferent ca te afli de abia la inceputul unei afaceri sau esti intr-un stadiu mai avansat. Ajutorul dat de un avocat este intotdeauna binevenit, mai ales in situatii limita, atunci cand ai nevoie rapida de consultanta si ghidare.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22