Alcoolemia lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, aproape de coma alcoolică. Plus cocaină

Laurentiu Gheorghe | 12.09.2019

Testele preliminare au relevat că Mario Iorgulescu ar fi putut avea o alcoolemie de 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului rutier pe care l-a produs și ar fi consumat și cocaină.

Pe aceeași temă

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la primul test și 1,76 g/l la cea de a doua verificare, ceea ce înseamnă că ar fi putut avea o concentrație de 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul producerii accidentului rutier.

De asemenea, el a ieşit pozitiv la testul de depistare a drogurilor, cel mai probabil fiind vorba de cocaină, informează ProTv citând surse din cadrul INML.

Aceste rezultate nu sunt cele finale, medicii legiști urmând să anunțe curând rezultatele oficiale.

Poliția rutieră spune că Mario Iorgulescu (24 ani) conducea Duminică noapte un bolid Aston Martin, în valoare de peste 300.000 de euro cu viteză excesivă pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța , moment în care ar fi pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens unde s-a izbit frontal cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, cele două vehicule au fost aruncate de pe șosea, iar motorul maşinii conduse de Mario Iorgulescu ar fi luat foc. Celălalt şofer - un tânăr de 24 de ani, care avea doi copii - a murit pe loc.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar punerea sub învinuire nu poate fi încă făcută, cât timp este în spital. Între timp, poliţiştii încearcă să afle dacă atunci când conducea era sub influenţa alcoolului sau chiar drogurilor.

De asemenea, o expertiză tehnică trebuie să determine ce viteză avea Mario Iorgulescu în momentul accidentului. Acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 km/h, dar specialiştii spun că nu e sigur că aceasta era viteza de deplasare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22