Alegeri pătimaşe la PNL Sector 2. Boagiu s-a certat în permanenţă cu Pop VIDEO

E.b. | 08.09.2016

Anca Boagiu a fost aleasă în funcţia de lider al filialei PNL din Sector 2, însă doi candidaţi la şefia filialei, Anca Boagiu şi Romeo Pop, s-au certat pe aproape toată durata şedinţei şi au continuat şi după anunţarea rezultatului.

Pe aceeași temă

  

 La fel de pătimaşi au fost şi susţinătorii lor. În dispută a intervenit şi prim-vicepreşedintele Adriana Săftoiu care i-a certat pe membrii ambelor tabere.

 

Cearta a izbucnit atunci când candidatul Romeo Pop s-a plâns ca nu are reprezentanţi în comisia de numărare a voturilor, conform Digi24.ro.

 

Romeo Pop, candidat la preşedinţia PNL Sector 2: „Vă rog să mă susţineţi în a avea şi eu nişte oameni în comisia de numărare, care este o comisie destul de importantă.”

 

Anca Boagiu, candidat la preşedinţia PNL Sector 2: „Nu mă aşteptam ca între doi foşti combatanţi să apară neîncrederea, între doi membri de partid de la Sectorul 2.”

 

Au apărut şi acuzaţii că un „trimis” al unuia dintre candidaţi împarte plicuri cu bani în sală. Propunerea lui Romeo Pop de schimbare a comisiei de numărare a voturilor a fost respinsă. Prin urmare, rezultatul votului a fost contestat zgomotos de candidat şi susţinătorii săi.

 

Prim-vicepreşedintele Adriana Săftoiu a intervenit şi i-a certat pe membrii ambelor tabere.

 

Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedinte al PNL: „Dacă vă imaginaţi că acest spectacol se întoarce doar împotriva unui singur om, vă înşelaţi. Aşa cum ne comportăm şi ce vedem noi aici nu se numeşte fuziune. Ce facem noi aici e ruşinos.”

 

Însă Romeo Pop, actor de meserie, a insistat că în sală nu există cvorum şi a avut un schimb de replici cu prim-vicepreşedintele venit să supravegheze sedinţa.

 

Adriana Săftoiu: Puteţi deveni vedetă altfel, nu aşa!

 

Romeo Pop: Sunt vedetă, la teatru.

 

Adriana Săftoiu: Nu mă mai întrerupeţi, măcar pentru că sunteţi bărbat.

 

Romeo Pop: Nu suport lipsa de democraţie.

 

 

Concluzia tristă a scandalului a fost trasă de Anca Boagiu, cea care a fost aleasă în funcţia de preşedintă a organizaţiei PNL din Sectorul 2 : „Mai vorbim în limba cetăţeanului şi a votantului partidului? Eu cred că nu. De aceea am avut rezultatul pe care l-am avut. De aceea oamenii s-au refugiat în societatea civilă.”

 

PNL Sector 2 a fost ultima dintre organizaţiile din Capitală care şi-a ales un lider unic. Înainte de fiziunea cu PNL, Anca Boagiu a fost mulţi ani preşedinta filialei PDL din Sectorul 2.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22