Alerta TERORISTA in Germania. Politia anuleaza cel mai mare carnaval din nordul tarii, din cauza informatiilor din surse de incredere privind un posibil atac

Fara Autor | 15.02.2015

Pe aceeași temă

Poliţia din Braunschweig, Germania, a anunţat duminică anularea paradei "Schoduvel", din cauza unor informații din surse de încredere care spun că există "o ameninţare concretă" cu privire la posibilitatea unui atac "de natură islamistă", scrie Mediafax.

Poliţia le-a cerut vizitatorilor să nu-şi facă apariţia pe traseul paradei.

Parada "Schoduvel" este cel mai mare eveniment din nordul Germaniei şi are loc în weekendul dinaintea începerii postului Paştelui. Numeroase oraşe includ, de asemenea, care alegorice în paradele pe care le organizează.

Supravegherea a fost sporită duminică dimineaţa la frontiera dintre Danemarca şi Germania, după ce trei persoane au fost ucise iar alte cinci rănite în două atacuri armate, separate, în capitala daneză Copenhaga.

Poliţia din Copenhaga a confirmat duminică dimineaţa că ea crede că un bărbat împuşcat mortal de ofiţeri este autorul ambelor atacuri - primul comis sâmbătă după-amiaza la o cafenea în care un controversat caricaturist suedez, Lars Vilks, găzduia o dezbatere pe tema libertăţii de exprimare, iar al doilea, la o oră după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, lângă principala sinagogă din Copenhaga.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22