Alexandru Andrei și-a dat demisia din PSD și devine independent. Neacșu a trecut la Pro România

Redactia | 11.02.2019

Deputatul PSD Alexandru Andrei a anunțat luni pe Facebook că a demisionat din grupul PSD, urmând să activeze ca deputat neafiliat. Fostul secretar general al PSD Adrian Neacșu a trecut la Pro România.

Pe aceeași temă

Alexandru Andrei, aflat la primul său mandat în parlament acuză politica discreționară a PSD Giurgiu și jocurile făcute ”la două capete” de conducerea organizației, cu consecința marginalizării celor care nu sunt de acord.

”Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.

Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.

O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…

În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni”, a scris Alexandru Andrei pe pagina sa de Facebook.

Fostul secretar general al PSD Adrian Neacșu a intrat în partidul lui Ponta

Fostul secretar general al PSD, exclus din partid odată cu Adrian Țuțuianu, a trecut luni la Pro România, partidul înființat și condus de fostul premier PSD Victor Ponta. Neacșu va fi șeful de campanie pentru alegerile europarlamentare. Neacșu și Țuțuianu au fost dați afară din partid la sfârșitul anului trecut după ce au semnat scrisoarea împotriva lui Dragnea, în care i se cerea să facă un pas înapoi.

”M-am alăturat echipei de la Pro România. Sper ca experiența mea să fie de folos în campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric. Mai puține vorbe și mai multă muncă”, a declarat Neacșu pentru Mediafax.

În ultima perioadă s-au mai înscris în ProRomânia, printre alții, fostul premier Mihai Tudose și fostul vicepreședinte al social-democraților Adrian Țuțuianu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22