Alexandru Cumpănașu testează piața pentru prezidențiale

Dora Vulcan | 30.08.2019

Ridicat în percepția publică pe spatele cazului Caracal, Alexandru Cumpănașu, verișor cu unul din părinții Alexandrei, una din victime, a cerut sfatul pe Facebook privind susținerea la prezidențiale.

Pe aceeași temă

Joi seară, Alexandru Cumpănașu a făcut două live-uri în care le-a vorbit celor care-i urmăresc pagina de Facebook interesați de detalii despre cazul dramatic de la Caracal în care este cercetată dispariția și moartea unei rude, o fată de doar 15 ani. despre posibilitatea de a-l sprijini pentru strângerea celor 200. 000 de semnături care i-ar fi necesare pentru înscrierea în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Mai mult, el le oferă în același live adresa sa de mail, îndemnându-i pe urmăritorii săi să completeze tabelul pe care-l va posta în viitorul apropiat pentru a intra ”în cursă împreună”.

De asemenea, el testează piața pentru a afla dacă fanii săi ar fi dispuși să strângă semnături pentru el în diferite județe.

”Putem să strângem cele 200.000 de semnături sau nu? Dacă puteți și vreți să le strângeți eu trebuie să fiu ajutat în acest demers. Voi pune pe Facebook un tabel pe care trebuie să îl completăm. Am nevoie de la dumneavoastră să îmi trimiteți pe adresa mea de e-mail, datele dumneavoastră de contact. Dacă voi constata că poporul român și cei care îmi scriu trec de la faza pasivă și îmi vor spune nu mai vrem clanuri și vrem să fie ras din temelii, atunci mă voi convinge din aceste contacte, din mesaje. Astăzi e imposibil ceea ce propun eu și dumneavoastră, dar poate reușim să facem acest imposibil, să intrăm într-o cursă împreună. Cum putem să strângem aceste semnături? Eu n-am două partide în spate și spun că sunt independent. Eu sunt singur. Poate că vor veni oameni din sindicate, patronate, eu nu voi cere niciun coleg din Coaliție să vină lângă mine, ba chiar mă voi suspenda în perioada campaniei electorale (…) Dacă vreți să vă ocupați într-un județ, vă trimit tabelele și vedem în câteva zile câte semnături putem strânge. Suntem mai curajoși și mai puternici decât partidele? Vreau să vă mulțumesc tuturor indiferent de rezultat și de decizie, dacă voi candida sau nu”, spune Cumpănașu.

Cumpănașu este fondatorul Coaliției pentru Modernizarea României care a obținut mai multe contracte de la instituțiile statului.

live-urile, aici și aici

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22