Alexandru Kocsis, deputat PNL: Am votat Guvernul Cioloş. Nu este timp de consultări și plătit polițe

Redactia | 20.10.2021

Deputatul PNL de Iaşi, Alexandru Kocsis, a anunțat că a votat pentru învestirea Guvernului Cioloş, „nu pentru că era bun sau rău”, ci pentru că nu a avut altă opţiune.

Pe aceeași temă

„Traversăm o dramă umanitară de proporţii, am ajuns pe locul 1 în lume la rata infectarilor şi deceselor. Chiar nu este timp pentru amânări, consultări peste consultări sau pentru plătit poliţe”, argumentează el, precizând că votul său este unul de blam „faţă de lipsa de asumare a conducerii PNL”.

„Am votat Guvernul Cioloş. Nu pentru că era bun sau rău, ci pentru că nu am avut altă opţiune. Aş fi vrut să votez un premier liberal şi un cabinet format în jurul Partidului Naţional Liberal. Din păcate, conducerea Partidului Naţional Liberal s-a dus la consultările cu preşedintele României fără nicio propunere. Traversăm o dramă umanitară de proporţii, am ajuns pe locul 1 în lume la rata infectarilor şi deceselor. Chiar nu este timp pentru amânări, consultări peste consultări sau pentru plătit poliţe”, a scris Kocsis pe Facebook, într-o postare în care arăta că este împreună cu Violeta Alexandru.

El a precizat că acesta nu este un act de indisciplină.

„Un vot de blam faţă de lipsa de asumare a conducerii PNL, nu este un act de indisciplină cum mi-au transmis câţiva colegi, ci un mesaj că deciziile luate în ultima perioadă nu sunt bune. Cine nu crede, nu trebuie să mă asculte pe mine, ci să asculte ce spun oamenii în jurul lor, cei care nu au nicio apartenenţă politică”, a explicat Kocsis.

Guvernul Cioloş nu a obţinut miercuri votul de încredere al Parlamentului, obținând doar 88 de voturi favorabile. De asemenea, au fost înregistrate 184 de voturi „împotrivă”. Pentru ca echipa Cioloş să fie învestită erau necesare 234 de voturi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22