Alexandru Rafila despre paturile de mari arși: Nu pot să vă dau informația în momentul de față

Redactia | 31.08.2023

Ministerul Sănătății susține, într-un document transmis marți presei, că țara noastră are 34 de paturi pentru mari arși în 6 spitale.

Pe aceeași temă

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost întrebat, joi, într-un briefing la Guvern, cum au fost acreditate cele 34 de paturi de marși arși, câte susține că există în România. Rafila a spus că nu are această informație, pentru nu el personal nu se ocupă de acest lucru.

„Nu pot să vă dau acum datele, dar cred că vi s-a pus la dispoziție o prezentare care este sugestivă din acest punct de vdere. Eu personal am mers, ca să nu existe discuții din acest punct de vedere, am fost ieri când m-am dus la Floreasca, ulterior m-am dus în Centrul de mari arși, o să vă punem la dispoziție și imaginile din acest centru de mari arși de la Floreasca și, încet, încet, o să le adunăm pe toate să vi le punem la dispoziție”, a răspuns Rafila.

Ministrul a prezentat din nou distribuția celor 34 de paturi de terapie intensivă pentru arși și proiectele celor trei centre de arși care urmează să fie construite la Timișoara, Târgu Mureș și București.

Întrebat din nou cum au fost acreditate secțiile în care sunt cele 34 de paturi ca centre de mari arși, Alexandru Rafila a replicat:

„Eu v-am spus ca să faceți o solicitare și vom răspunde pentru fiecare. Dumneavoastră vreți o informație de la mine pe care nu pot să v-o dau în momentul de față, pentru că nu eu personal mă ocup de acest lucru.”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22