Alianță ALDE - Pro România doar pe Facebook. Tăriceanu și-a modificat postarea

Dora Vulcan | 07.08.2019

Călin Popescu Tăriceanu spune că a hotărât împreună cu Victor Ponta să facă o alianță politică și să aibă grupuri parlamentare comune. La scurt timp a schimbat ”am hotărât” cu ”am discutat”.

Pe aceeași temă

UPDATE - Călin Popescu Tăriceanu și-a modificat postarea înlocuind ”am hotărât” cu ”am discutat”. Între timp, el și-a procurat o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, președinte al PSD alături de care se află la guvernare.

Modificarea postării a fost făcută de liderul ALDE după ce Ponta l-a corectat pe Facebook și a scris că nu s-a luat nicio decizie.

”Pe 22 Iulie am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun” !

Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii - dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune - sunt sanse mai mari de succes!

Este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii / un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice!

Noi Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

***

”Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22